Litoral TV ACoR Tulcea face modificări

Reprezentanții Asociației Comunelor din România, filiala Tulcea, și-au dat întâlnire pentru a discuta mai multe subiecte importante benefice pentru județ. Printre principalele discuții s-a numărat și înființarea unui departament care să se ocupe de registrul agricol. Se pare că, membrii ACoR au ajuns la concluzia că un angajat în acest domeniu nu poate face față volumului de muncă și asta pentru că trebuie să elibereze zeci de mii de adeverințe. De asemenea s-a impus și actualizarea Regulamentului de ordine interioară.
„Nu doar preşedintele ACoR trebuie să poarte răspunderea. Eu nu supraveghez zi de zi ce face angajatul de la comuna X. De partea cealaltă, angajatul trebuie să ia act de regulamentul intern, să ştie că primarul – la nivelul Primăriei pe care o conduce – îi coordonează acţiunile. Au fost cazuri în ţară când angajaţii au dat în judecată preşedintele filialei respective a ACoR, pe motiv că s-a certat cu un primar”, a declarat Ştefan Ilie, preşedintele ACoR Tulcea, cu precizarea că în regulament au mai fost incluse şi câteva prevederi din Codul Muncii.
Primarii din conducerea Filialei ACoR au mai analizat şi activitatea de audit pentru anul viitor.
„Anul acesta au fost preferate achiziţiile publice, resursele umane şi registrul agricol. Aceste activităţi sunt proiectate pentru anul viitor. Dar raportul care a fost aprobat în ședință va fi înaintat Direcţiei Finanţelor, pentru avizare. Dacă nu se emite aviz favorabil, mai întrunim o dată Consiliul Director. Dar nu vom avea probleme, ne-am consultat în prealabil cu Direcţia Finanţelor”, a adăugat preşedintele ACoR Tulcea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat noul port turistic din Jurilovca (VIDEO)

10 Feb 2024 779

Mariana Gâju, prezentă la cea de-a treia Reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Sud-Est

20 Jun 2023 1298

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al SUA, în vizită la Tulcea

08 Jun 2023 1241

Academia Română Primele 10 burse de merit acordate tinerilor olimpici. Printre ei, un elev din Tulcea

05 Sep 2022 1520

Discuții pe tema proiectelor cu finanțare prin PNDL și POR, la Adunarea Generală a ACoR Tulcea

20 Mar 2018 1599