Litoral TVEducație alternativă pentru copiii din Năvodari

Mister Nicu vine la malul mării și îi invită pe copii din Năvodari în „Călătoria lui Oscar în jurul lumii”, o aventură muzicală menită să-i aducă pe aceștia mai aproape de lumea animalelor, atît de îndrăgite de ei.
 
Conceptul educativ abordat de Mister Nicu este unul inedit și le propune copilașilor o metodă de studiu îmbrăcată în culoare și cântec, ajutându-i pe aceștia să poată reține, mult mai ușor, informațiile.
 
Mister Nicu a călătorit în toate stațiunile de la malul mării, dar și în țară, și se întoarce la Năvodari ca să-i invite pe copii în universul său muzical de poveste. „Călătoria lui Oscar în jurul lumii” este menită să îi atragă pe micuți să învețe lucruri noi, îmbrăcate într-o formă neconvențională, cu muzică și dans, dar și cu simpaticul cățelus Oscar.
 
Conceptul de educație alternativă de a îmbrăca informațiile într-o formă cat mai atractivă pentru copii vine de peste hotare, iar Mister Nicu este un temerar în domeniu. La cei 39 de ani ai săi este susținut de soție, profesoară de limba engleză, pentru a-și promova munca.
 
Până acum a compus 10 spectacole cu tematice diferite, pe care le-a prezentat, la grădinițe. Așa a reușit Mister Nicu să se facă îndrăgit de copilași din toată țara, iar joi, micuții din Năvodari vor putea să cânte și să danseze alături el, la spectacolul ce se va desfășura joi, 21 august, ora 18.00, pe scena Casei de Cultură „Pontus Euxinus”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trimis în judecată sub control judiciar Unde este preşedintele CJC?

06 Jun 2014 2596