Litoral TV Hoți opriți cu focuri de armă

Focuri de armă, noaptea trecută, în zona Portului Agigea! Au ajuns la spital în stare gravă după ce au fost snopiți în bătaie și puși la pământ de gloanțe! Cele două victime despre care vorbim sunt de fapt protagoniștii unui furt produs, noaptea trecută, la un tren marfar. Tinerii de 21 și 23 de ani au fost surprinși de agenții de pază ai unei firme, în timp ce încărcau din vagoane mai mulți saci cu cărbuni. Bodyguarzii spun că au fost nevoți să folosească armele pentru a-i putea opri pe hoți, în timp ce rudele celor doi tineri agresați îi acuză că au făcut abuz. Polițiștii sunt cei care vor trebui să ajungă la capătul acestei povești.
Atacul la trenul de cărbune a fost dat la lasarea întunericului. Cei doi tineri care au ajuns la spital făceau  parte dintr-un grup organizat de aproximativ 30 de persoane, conform spuselor agenților de pază care au surprins întreaga „operațiune ”.
Banda de hoți ar fi dat jos din vagoane sute de kilograme de cărbune până să fie prinsă în fapt, iar pe lângă șinele de cale ferată autoritățile au găsit zeci de saci abandonați, plin cu cărbune.  Pentru a-i opri, agenții de pază susțin că au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, iar unul dintre tineri a fost nimerit în plin cu un glonț din cauciuc.  Ceilalți au dispărut imediat, iar bodyguarzii au reușit să-l mai prindă pe încă un tânăr, care nu s-a îndurat să-și abandoneze prietenul.
Varianta unchiului uneia dintre victime este cu totul diferită. Bărbatul spune că ce doi tineri au ajuns la spital în stare gravă, snopiți în bătaie și împușcați, după ce agenții de pază ar fi făcut abuz.
“E normal să îl omori cu bătaia? L-ai prins, îl predai organelor de Poliție să-I facă dosar și ce mai trebuie. Au problem cu banii. Unul nu are unde să stea și unul e amărât, tot așa”, spune Viorel Păpușneac, unchiul victimei.
Polițiștii constănțeni au aflat de cele întâmplate de la jurnaliști și au deschis o anchetă.
“Au încercat să sustragă carbine din vagoane […] au fugit […] s-a făcut uz de armă. Urmează să efectuăm  cercetări, să identificăm persoanele.”, a declarat Liviu Ciobanu, Politia TF Constanța.
Cei doi tineri au fost internați  pe Secția de Reanimare a Spitalului Clinic Județean Constanța, iar în funcție de diagnosticul pus de medici precum și de zilele de îngrijiri medicale necesare pentru a se reface, autoritățile vor putea stabili dacă acuzațiile lor sunt fondate. Între timp, pentru faptul că au participat la infracțiunea de noaptea trecută, cei doi sunt acuzați de furt calificat și s-au ales cu dosare penale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Transport agabaritic pe ruta Agigea Port - Lăzărești! Traficul pe drumuri din județul Constanța, îngreunat

12 Apr 2024 463

Bunuri contrafăcute, în valoare de peste 8 milioane lei, depistate în Portul Constanța

11 Apr 2024 384

Atenție șoferi! Un transport agabaritic va circula pe ruta Agigea Port - Lăzărești, jud. Argeș

10 Apr 2024 430

IGPR InfotraficTransport agabaritic

10 Apr 2024 279

Atenție șoferi! Un transport agabaritic va circula pe ruta Agigea Port - PTF Siret

09 Apr 2024 523

Atenție, șoferi! Infotrafic anunță transport agabaritic pe ruta Agigea Port – PTF Siret

29 Mar 2024 520

UPDATE Alertă noaptea trecută în Portul Constanța Sud-Agigea! Un marinar, decedat (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 2611

Încălțăminte sport contrafăcută, descoperită în Portul Constanţa

21 Mar 2024 437

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 580

Două transporturi agabaririce vor circula pe drumuri din județul Constanța

26 Feb 2024 553

Atenție, șoferi! Transporturi agabaritice pe traseul Agigea Port- PTF Siret

24 Feb 2024 546

Au fost sistate temporar manevrele în portul Constanța Sud-Agigea, din cauza ceții

31 Jan 2024 622

Incident la protestul transportatorilor de la Constanța! O femeie s-a rugat de manifestanți să îi permită să treacă de barajul de la intrare din Port (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Jan 2024 2461

DNA în Portul Constanța! Patru persoane, arestate! Ședință importantă la Curtea de Apel Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Jan 2024 1567

Centrul Infotrafic Atenție, șoferi! Transport agabaritic pe șosele

05 Jan 2024 746