Litoral Tv Preotul constănțean care a fost filmat în compania prostituatelor și apoi şantajat, nu se află la prima abatere

Se pare că scandalul sexual din 2012, când mai mulți slujitori ai Bisericii au fost dezvăluiți în ipostaze compromițătoare cu una din enoriașe, nu a rămas doar o pată neagră din trecut. Și asta pentru că, protagoniștii șantajelor de acest gen nu au încetat să facă noi victime printre cei care se ascund în spatele straielor preoțești. De data aceasta, este vorba despre unul dintre dintre consilierii Înalt Prea Sfinţitului Teodosie.

Părintele Ciprian Stoichiță are 35 de ani și este paroh la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Constanţa. Însă povestea pe care au scos-o santajiștii la iveală s-a petrecut în urmă cu mai bine de un an, pe vremea când acesta slujea la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul din Techirghiol. Stoichin nu a picat întâmplător în plasa şantajiştilor. Enoriaşii săi din Techirghiol povestesc amuzaţi cum părintele, apreciat și pentru aspectul său fizic, a fost prins de preoteasă cu o admiratoare, chiar în dormitorul conjugal.
În urma incidentului de atunci, Stoichiță a fost mutat la Constanța, iar întreaga poveste a fost dată uitării. Asta până zilele trecute, când trecutul l-a ajuns din urmă pe preot. Părintele a fost nevoit să mărturisească totul atât în fața polițiștilor, cât și a superiorilor Bisericii, iar acum va trebui să-și primească penitența. Cât despre cei care se ocupă cu șantajarea pe zeci de mii de euro a preoților, polițiștii au toate datele.
Ionuț Picu este creierul santajului cu popi. Descendentul unei familii renumite de preoți din Constanța, tânărul de 27 de ani a început să își asocieze numele cu scandalurile din anul 2008.

Imaginile cu el, în Urgență, pe patul de spital, după ce s-a aruncat de la etajul trei din apartamentul unui prieten din Năvodari, pe care încerca să-l jefuiască, au deschis subiectele scandaloase care l-au avut ca și protagonist.
Al doilea este excentricul Marcel Marin, teolog pasionat de culturism. Are 29 de ani și a făcut parte din Corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului, iar anul acesta a participat și la un concurs de talente muzicale, împreună cu alți cinci teologi de la Corala Armonia.
Fie ca vorbim despre victime sau infractori, cert este că numele implicate în aceste scandaluri pătează imaginea Arhiepiscopiei, indiferent dacă personajele mai fac sau nu parte din lumea religioasă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pico Rent SRL a intrat în faliment! Legături cu Mooz Services SRL, firma care se ocupă de reabilitarea centrului Constanței

03 Jun 2023 1714

Dacian Cioloș a făcut o serie de eliberări și numiri în funcții publice

16 Dec 2015 3872