Litoral TV Prostituția capată un nou statut

Mai puțin stres și mai multă libertate! Așa traduc prostituatele românce prevederile Noului Cod Penal! Dacă până acum fugeau numai la auzul cuvântului lege, acum abia așteaptă data de 1 februarie, de la care intră în vigoare noile măsuri potrivit cărora prostituția nu va mai fi considerată infracțiune. Cât despre faptul că ar putea totuși să fie amendate femeile spun că au deja teancuri de amenzi neplătite, care zac pe birourile polițiștilor. Cea mai veche meserie din lume are șanse mari să se dezvolte în România! Asta după ce, în Noul Cod Penal ce intră în vigoare de la 1 februarie, prostituția nu mai este stipulată ca o infracțiune!
 
“Nu o să ne mai ia Poliția și asta o să fie mai bine. O să ne lase în pace și nu o să ne mai streseze tot timpul să fugim de ei, să ne alerge. Este foarte bine deoarece nu ne mai ia Poliția ca să ne mai dea amenzi”, a declarat o prostituată.
 
Cu alte cuvinte, în loc de drumuri la secțiile de poliție și dosare penale, prostituatele vor putea să scape cu o simplă amendă contravențională. Mai grav este că această prevedere nu impune niciun fel de restricții pentru cele care se ocupă cu prostituția. Sute de amenzi neplătite zac pe birourile autorităților, iar asta o spun chiar ele.
 
“Până se legalizează prostituția, trebuie să ne dea amenzi, că e meseria lor, a Poliției. Au venit de multe ori, m-au ridicat de pe stradă, m-au dus la secție, m-au interogat, m-au legitimate și mi-au dat amendă. Toată lumea e pretențioasă în ziua de azi. Și ca să mă duc să mă angajez pentru 7 milioane lei vechi, nu m-ar ajuta cu nimic. Cred că nici dumneavoastră sau nimeni pe lume sau din altă localitate n-ar lucra pe lună cu 7 milioane lei vechi și cu un copil mic. Pe seară câștig până în 250 de ron. Câștig bine. Sunt seri în care fac mai mult și seri în care fac mai puțin. Nu mi-e frică de nimic. La câte se întâmplă pe lumea asta [...] mie ce poate să mi se întâmple. Dacă ma ia cineva și mă duce undeva asta e! Știu să vin înapoi, dacă nu, ajung pe lumea cealaltă. Ce poate să fie ceva noi”, a agăugat fata.
 
Nu e de mirare că astfel de fete sunt ținte extrem de ușoare în traficul de carne și proxenetism. Referitor la ultimele două “indeletniciri”, în Noul Cod Penal rămân infracțiuni pedepsite cu dosar penal și închisoare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minore obligate să se prostitueze în județul Iași! Mai multe persoane reținute de DIICOT

17 Jan 2024 615

Un bărbat din Olt pentru care era instituită carantina la domiciliu, a fost prins la Arad din cauza unei prostituate (VIDEO)

21 Nov 2021 1725

Care erau tarifele! Proxenetism dovedit la periferia Constanței. Clienți interceptați de procurori

14 Oct 2021 4821

Percheziții în mai multe județe, într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Tinere, exploatate în Europa

11 Nov 2020 1613

Revista presei locale

16 Nov 2019 2301

Condamnat în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni“, Cornel Relu Costan cere să eliberat condiţionat

10 Feb 2018 2722

Constanţa. Tâlhării ca-n filme Clienţii unei tinere prostituate, jefuiţi în timpul actelor sexuale

11 Jan 2018 8315

Bancul zilei O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi...

16 Dec 2017 2442

Cristi-violatorul în serie cu scuterul negru. Spaima prostituatelor din Roma este din Constanţa

10 Oct 2017 3356

Grupare care ar fi plasat prostituate în parcările de pe Autostrada Soarelui, destructurată de procurorii DIICOT. Una dintre tinere implicată într-un accident rutier

13 Sep 2017 5185

Condamnat în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni“ Ion Tămârjan, eliberat condiţionat

30 Jan 2017 2872

Banc O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi...

17 Dec 2016 2452

Revista presei locale

21 Nov 2016 2706

Sentinţe definitive în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“

19 Oct 2016 3837

10 românce obligate să se prostitueze la Ibiza au fost salvate de polițiști. Doi proxeneţi, arestaţi la Călăraşi

07 Sep 2016 3551