Litoral Tv Școala Tudor Arghezi, la ceas aniversar

Zi de mare sărbătoare pentru Școala Tudor Arghezi din Năvodari. Cu ocazia celei de-a șaptea aniversări, unitatea a pregătit momente speciale savurate de toți cei prezenți la Casa de Cultură Pontus Euxinus din Năvodari. Momentele artistice au avut ca punct de pornire primăvara.
“Copii sunt naturali prin definiție și bucuria lor s-a exprimat în tot ce au făcut. Au vrut să arate cât de bucuroși sunt că a sosit primăvara.” a spus învățătoarea Gabriela Slujitoru.
Programul artistic al școlii s-a desfășurat pe parcursul întregii zile.
„O mare sărbătoare pentru noi, în care am pus mult suflet, organizată cu sprijinul Consiliului și Primăriei Năvodari dar și al Asociației de Părinți. Programul zilei de azi este unul încărcat, după festivitatea de deschidere vor fi concursuri școlare în Tabăra Năvodari, în școli și în parcurile din oraș. apoi un program artistic deosebit și minunat la care vă așteptăm.” a precizat Camelia Oprea, directorul Școlii Tudor Arghezi.
Reprezentanții Primăriei din Năvodari au fost prezenți la eveniment şi au fost premiați de către unitatea școlară, bucurîndu-se de spectacolul oferit de micii artiști.
„Primăria Năvodari întotdeauna a fost aproape de copii orașului nostru. Profesorilor și elevilor de la școala Tudor Arghezi le spun, cu această ocazie, “La mulți ani”. Suntem alături de ei, ne face mare plăcere să venim în mijlocul manifestărilor pe care ei le fac. Îmi doresc ca elevii de la școala Tudor Arghezi și toți cei din Năvodari să aducă cele mai frumoase premii pentru orașul Năvodari.” a declarat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.
Momentele prezentate de elevi au fost deosebite, iar conducerea școlii și speră ca anul următor să poată pregăti , pe viitor, spectacole la fel de frumoase.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 919

Școala Gimnazială "Tudor Arghezi" din Năvodari angajează administrator financiar

30 Jun 2022 972

Directoarea Școlii Tudor Arghezi din Năvodari, declarații despre copilul care s-a spânzurat. „Era foarte cuminte” (VIDEO)

12 Jan 2022 5144

Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Năvodari angajează. Care sunt condițiile de participare la concurs

08 Mar 2021 1866

Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” Năvodari face angajări. Iată ce condiții sunt

08 Sep 2020 2741

Județul Constanța Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Năvodari angajează paznic

22 Jul 2020 1998

Județul Constanța Cinci unități școlare, închise parțial din cauza epidemiei de gripă

13 Feb 2020 2850

Cinci unități școlare din județul Constanța, închise parțial din cauza epidemiei de gripă

12 Feb 2020 2372

Post vacant la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Năvodari

02 Feb 2020 2532

Laboratoare, bibliotecă modernă, sală de ceremonii Şcoala „Tudor Arghezi” din Năvodari, extinsă şi modernizată cu fonduri europene (galerie foto)

01 Feb 2020 4239

Concurs de angajare la Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Năvodari, judeţul Constanţa. Ce post este vacant

22 Mar 2019 1842

Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Năvodari, judeţul Constanţa angajează informatician. Ce condiții trebuie îndeplinite

10 May 2018 1604

Robert Gabriel Păşcălău, calificat în lotul restrâns al României pentru Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică

06 Jul 2016 6160