Litoral TV Vreme de plimbare la malul mării

Constănţenii nu simt că a venit toamna.Vremea frumoasă din acest week-end a scos din casă sute de persoane îndrăgostite de mare și dornice de plimbare.Faleza Cazinoului a fost  cucerită nu numai de constănțeni, dar și de turiștii veniți de departe, special pentru a admira marea.

“Este o vreme foarte frumoasă şi ne bucurăm de o zi însorită de toamnă şi o plimbare pe malul mării. Noi suntem veniţi de la Bucureşti. Am venit special, nu aveam ce face prin Bucureşti şi am zis să venim să vedem marea şi să ne plimbăm un pic pe la soare [...] soare de Constanţa.”, a spus un turist.

„Noi nu suntem din Constanţa [...] este primul week-end când ieşim să ne plimbăm. Suntem din Craiova şi este destul de frumos. Nu ştiu cum a fost în alţi ani, este cred că a doua oară când venim la Constanţa.”, a spus un alt turist venit la malul mării.

Temperaturile ridicate înregistrate la Constanţa i-au determinat pe cei mai curajoşi să facă şi baie în apa mării sau chiar scufundări în adâncuri.

„Pentru scufundări este nemaipomenită, mai ales că este singurul mijloc prin care se imită zborul. Pot să se dea mari cei cu delta-plan, cu parapante, cu căderi în gol de pe vârful munţilor. Senzaţia de zbor o obţii numai în apă.”, a spus un iubitor de scufundări.

În plimbarea lor, turiştii nu au trecut indiferenţi nici pe lângă caricaturiştii de la Cazino, alegând să se întoarcă acasă cu amintiri haioase.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiectul este pe masa consilierilor din Constanța Veteranii din teatrele de operații pot beneficia de gratuitate la transportul public (DOCUMENT)

27 Mar 2024 586

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 478

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 558

Bărbat depistat cu substanțe interzise asupra sa în zona Pieței Tomis 3 din Constanța

20 Mar 2024 433

Declarații de avere Constanța Bristena Doxan, șef serviciu la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 590

Scandal la CERONAV Dan Pisică, director comercial, face acuzații grave! Ce spune directorul general Teodor Popa

12 Mar 2024 4655

Declarații de avere Constanța Marius - Cosmin Caraula, inginer șef la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

10 Mar 2024 609

Primarul municipiului Constanța „Construirea noului CET este una dintre cele mai mari realizări ale acestui mandat“ (VIDEO)

09 Mar 2024 758

Misiune deosebită de 8 Martie pentru salvatorii ISU Constanța (GALERIE FOTO)

08 Mar 2024 599

Declarații de avere Constanța Flavius - Andrei Axente, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

04 Mar 2024 596

Declarații de Avere Constanța Carmen Mariana Bogasiu, șef formație compartiment la ABADL deține un autoturism (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 741

Declarații de avere Constanța Violeta Agop, auditor public extern la Camera de Conturi, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Feb 2024 701

Fotoreportaj Constanța Atmosferă de weekend pe Faleza Cazinoului din Constanța (FOTO+VIDEO)

24 Feb 2024 806

Vești proaste de la Simularea Evaluării Naționale la Constanța! Mai bine de jumătate din elevi au luat note sub 5 la matematică

23 Feb 2024 963

Ce avere are Elena Iordache, contabil șef secție la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)

18 Feb 2024 1401