Marcu, Chiţac şi Boroianu, fără emoţii Liberalii se reunesc în Comitetul Judeţean Executiv şi Biroul Judeţean pentru validarea listelor parlamentare

Liberalii constănţeni se reunesc duminică în şedinţă de Comitet Judeţean Executiv pentru a vota lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare.
PNL Constanţa ar putea deschide lista pentru Camera Deputaţilor, cu fostul consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa, Ani Marcu, iar la Senat, cu fostul candidat la primăria municipiului Constanţa de la locale, Vergil Chiţac.

După ce au încercat să convingă un profesor cunoscut să candideze pe listele pentru alegerile parlamentare, pe un loc eligibil, liberalii ar putea merge în final pe mâna unui medic, fost director al Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, Ioan Tiberiu Tofolean. „Este o propunere, vom vedea duminică”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL, Robert Boroianu.
Un alt nume vehiculat pe lista PNL pentru Camera Deputaţilor este cel al Mariei Gabriela Horga, care şi-a făcut transferul la organizaţia de la malul mării, după alegerile locale. „Am făcut parte din echipa domnului Chiţac, nu ştiu dacă voi rămâne pe liste, vom vedea duminică când va fi stabilită şi modalitatea de vot şi felul în care vor fi făcute propunerile. Singurul raţionament pentru care mi-am dorit să candidez la Constanţa este faptul că aici predau, aici locuiesc. Nu ţin cu dinţii de candidatură”, a precizat Horga pentru ZIUA de Constanţa. Şi Robert Boroianu, actual consilier judeţean şi prim-vicepreşedinte al PNL Constanţa va candida pentru un mandat la Camera Deputaţilor. George Muhscină, consilier judeţean PNL va fi şeful de campanie al liberalilor constănţeni pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, a confirmat acesta pentru cotidianul ZIUA de Constanţa.

Şedinţa Comitetului Executiv Judeţean va fi precedată de o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean.
Listele vor pleca către Bucureşti, unde luni, 17 octombrie şi joi, 20 octombrie, vor fi validate candidaturile din toate filialele liberale.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 758

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 907

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

27 Mar 2024 1379

Liderii coaliţiei au stabilit primul loc pe lista comună de la alegerile europarlamentare și candidaturile comune la Sectoarele 1, 2 şi 5 ale capitalei

25 Mar 2024 573

Ședință a Consiliului Politic Naţional al PNL. Ce subiecte se află pe ordinea de zi

24 Mar 2024 593

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1387

BPN al PNL a validat candidatura președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru, la alegerile europarlamentare

21 Mar 2024 491

Vergil Chițac și Florin Mitroi, validați în ședința BPN al PNL

21 Mar 2024 741

Deputatul Bogdan Huțucă „Din 31 martie, județul Constanța va fi poarta Schengen a României “

21 Mar 2024 737

BPN al PNL a validat candidații pe lista comună cu PSD la europarlamentare. Consiliul Național, convocat pe 24 martie

21 Mar 2024 526

Comuna Fântânele, din județul Constanța, a rămas fără Consiliu Local Mai mulți aleși locali au demisionat, iar ultimii patru au fost radiați din PNL. Cu toții și-au pierdut mandatele!

21 Mar 2024 1033

Ramona Chiriac vrea să se retragă din fruntea listei PSD-PNL la alegerile europarlamentare (PRESA)

21 Mar 2024 442

Candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu - „Împreună vom învinge un oraş bolnav şi-l vom face sănătos“

20 Mar 2024 382

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 728

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 680