Robert Boroianu - „Îi rog pe constănţeni să vină la vot. Este cel mai important pas în implementarea oricărui proces democratic”

În vârstă de 45 de ani, de profesie inginer şi om de afaceri de succes, Robert Aurel Boroianu vede politica şi administraţia ca pe o datorie morală şi firească pe care o are atât faţă de comunitatea constănţeană, cât şi faţă de propriii copii. „Dorinţa mea este ca acest oraş, această comunitate, această ţară să fie locul propice unde să ne putem educa şi creşte copiii în siguranţă şi în cele mai bune condiţii. Pentru ei trebuie ca noi, generaţia de astăzi, să facem lucrurile corect şi în mod sustenabil”, susţine Robert Boroianu.
 
După ce la alegerile din luna iunie a câştigat un mandat de consilier judeţean din partea PNL Constanţa, Robert Boroianu candidează acum pe listele PNL Constanţa pentru funcţia de deputat.

În urmă cu jumătate de an eraţi angrenat într-o bătălie cu PSD pentru judeţul Constanţa şi aţi reuşit cel mai bun scor electoral din istoria PNL Constanţa. Acum aţi intrat într-o nouă competiţie electorală. Vă aflaţi pe poziţia a doua pe listele de candidaţi la Camera Deputaţilor. Aţi început să prindeţi gustul bătăliilor electorale sau este această candidatură un nou pas în cariera dvs, politică?

Robert Boroianu: În alegerile locale din acest an, PNL Constanţa a reuşit să câştige încrederea şi susţinerea electoratului constănţean. Am surprins pe toată lumea când am scos un scor egal cu cel al PSD, într-un judeţ cunoscut în toată ţara ca fiind feuda lui Mazăre şi Constantinescu, republica pesediştilor penali. Constănţenii au găsit în noi un partener credibil şi serios şi au votat o echipă liberală tânără şi fără schelete în dulap.
 
Pentru noi a fost un motiv de mândrie, dar şi de o responsabilizare şi mai mare, motiv pentru care am hotărât să mergem mai departe pe acest drum al reîntoarcerii judeţului Constanţa cu faţa spre civilizaţie şi normalitate. Candidatura mea este un pas firesc în scoaterea judeţului Constanţa de sub bocancul politicienilor penali şi al infractorilor de partid. Nu o văd ca pe un pas în cariera mea politică, ci ca pe un salt în dorinţa PNL de a recâştiga demnitatea alegătorilor constănţeni.

„PNL nu este carapacea corupţilor şi hoţilor din Parlament”

Ce aşteptări pot avea constănţenii de la deputatul Robert Boroianu?

Robert Boroianu: Constănţenii pot avea, în primul rând, certitudinea că îi voi reprezenta cu cinste. Acesta este de fapt şi mesajul nostru electoral: România, înainte, cu oameni cinstiţi şi competenţi. Îmi doresc ca, după cei patru ani de mandat, să vorbim despre normalitate, despre o societate în care fiecare să fie promovat pe merite şi competenţe, de spitale curate şi moderne, de şcoli dotate şi elevi motivaţi. Despre pensionari care să nu mai ducă grija zilei de mâine, despre salarii atractive şi businessuri performante.
 
Îmi doresc ca, după cei patru ani de mandat, fiecare cetăţean să aibă încredere cu adevărat în instituţiile statului. Parlamentul să discute şi să voteze legi în interesul real al cetăţenilor, şi nu ce corupţi sau infractori să mai scoată din cătuşele DNA. Iar guvernarea PNL - Dacian Cioloş pentru aceste lucruri se va lupta, acestea sunt angajamentele noastre.

De ce ar vota lumea PNL, şi nu PSD sau ALDE?

Robert Boroianu: Dintr-o mulţime de motive. În primul rând, pentru că PNL nu este carapacea corupţilor şi hoţilor din Parlament. Noi nu scăpăm infractorii de procurori prin imunitate parlamentară, noi nu avem preşedinte de partid condamnat la închisoare - deci infractor dovedit, noi nu am pus pe listele de candidaţi oameni cu probleme penale, nu ducem cruciade împotriva DNA şi a procurorilor. Dragnea cu Tăriceanu reprezintă cel mai emblematic cuplu al luptei împotriva Justiţiei, cei doi asigurând protecţie tuturor penalilor. Putem vorbi despre o societate deschisă, corectă şi cinstită cu aceşti doi indivizi în fruntea ţării?
 
PSD şi ALDE încearcă să-şi mascheze aceste buboaie cu pomeni electorale aruncate iresponsabil în toate părţile. Nu îi interesează cu adevărat această ţară, ci doar ca ei să pună mâna pe putere. PNL vine cu o propunere de premier: Dacian Cioloş. PSD vine cu Dragnea infractorul. Mai există loc de comentarii?

Ce mesaj transmiteţi electoratului constănţean?

Robert Boroianu: În primul rând, îi rog să vină la vot. Este cel mai important pas în implementarea oricărui proces democratic. Doar cu ajutorul votului lor putem schimba ceva în ţara asta. Neimplicarea, refuzul de a merge la vot ne vor apropia şi mai mult de ţara unde infractorii guvernează - la care visează PSD şi ALDE. În al doilea rând, PNL Constanţa vine în faţa cetăţenilor cu oameni noi, cu oameni competenţi şi dedicaţi, dar mai ales curaţi.
 
Haideţi să continuăm parteneriatul deschis în alegerile locale, când ne-aţi acordat votul şi încrederea, având în noi aceiaşi parteneri corecţi şi bine intenţionaţi! Veniţi la vot şi haideţi să schimbăm în bine România, pentru binele copiilor noştri!
 Material realizat de PNL Constanța (P)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 573

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 582

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 534

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 773

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 539

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 695

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 852

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 576

Interviu online cu voleibalista Alexandra Spînoche, căpitanul CSM Constanța „E o plăcere să mă întorc acasă și să joc pentru orașul meu“

16 Apr 2024 1239

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 615

Mircea Geoană, a acordat un interviu cotidianului britanic „The Telegraph” - „Alianța transatlantică este vitală“

11 Apr 2024 420

ZIUA LIVE Candidatul USR la Primăria Mangalia, Semiran Abdurefi – „Oamenii din Mangalia trebuie să aibă curaj, să își urmeze visul”

10 Apr 2024 625

ZIUA LIVE În ce direcție se îndreaptă orașul Mangalia? (VIDEO)

09 Apr 2024 664

Interviu online cu avocata Maria Neagu, din cadrul Baroului Constanța - Sistemul judiciar din România, prin ochii unui tânăr avocat stagiar

07 Apr 2024 1020

ZIUA LIVE Proiecte candidaților PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman din județul Constanța (VIDEO)

04 Apr 2024 1240