Scrisoarea Magdei Bistriceanu către constănţeni! „Împreună trebuie să luptăm pentru ca şi constănţenii să fie pe primele locuri şi la salarii, nu doar la impozite şi taxe”

Magda Bistriceanu, candidatul Partidului Mişcarea Populară pentru Camera Deputaţilor în judeţul Constanţa, a trimis o scrisoare constănţenilor prin care îi îndeamnă să-i dea voturi de încredere pe 11 decembrie, convinsă fiind că toate chestiunile legate de siguranţa zilei de mâine, de bunăstare, trebuie aduse în Parlament sau puse pe masa Guvernului.
Redăm mai jos, integral, scrisoarea candidatului PMP Constanţa pentru Camera Deputaţilor.
 
„Dragii mei,
 
Sunt onorată că doi constănţeni, preşedintele Traian Băsescu şi Dorel Onaca, secretarul general al PMP, au avut încredere în mine că vă pot reprezenta în Parlamentul României. Sunt doi oameni care au pornit dintre voi şi au ajuns să fie cei mai buni fără să facă vreun compromis. Lucrul acesta mă obligă şi pe mine să fac tot ce pot pentru ca problemele cu care vă confruntaţi să ajungă pe masa celor care sunt în măsură să decidă şi să le şi rezolve.
 
Ştiu că judeţul Constanţa nu înseamnă doar Mamaia sau staţiunile de pe Litoral. Vin în fiecare an aici în concediu cu familia, ne simţim mereu extraordinar, dar acest judeţ ar trebui să fie cel mai bogat din România şi nu doar din turism, nu doar cât ţine vara. Sunt multe alte lucruri importante care pot ridica economic această regiune. Ştiu că aici, pe lângă români, sunt şi comunităţi importante de turci, tătari, macedo-români şi lipoveni care trăiesc într-o bună înţelegere, care reprezintă un model pentru întreaga Europă. Tocmai acest amestec de culturi poate fi şi cel mai important punct de atracţie al regiunii, pentru că fiecare vine cu ceva deosebit şi original. Aceste lucruri au fost neglijate până acum.
 
Multe dintre problemele voastre se pot rezolva aici, pe plan local, dar cele mai importante , cele care ţin de sănătatea şi de educaţia copiilor voştri, de siguranţa zilei de mâine, de bunăstare, trebuie aduse în Parlament sau puse pe masa Guvernului. Şi eu am copii, şi eu vreau să rămână cu noi aici, în ţară, aşa cum sunt sigură că doriţi şi voi. Pentru asta sunt dispusă să mă lupt cu oricine şi cu orice. Ştiu că voi fi sprijinită, că vom fi sprijiniţi, de cea mai bună echipă, condusă de cel mai important om politic de după 1989, de preşedintele Traian Băsescu, un constănţean ca şi voi, şi de inimoasa echipă a organizaţiei PMP Constanţa, condusă de domnul Claudiu Palaz.
 
În momentul de faţă, judeţul Constanţa se află pe locul cinci în privinţa contribuţiei la PIB-ul României, cu aproape 22 de miliarde de lei, dar oamenii nu o duc chiar aşa de bine cum arată cifrele. Trebuie să vedem împreună ce trebuie făcut pentru ca oamenii din Constanţa să fie pe primele locuri şi la salarii, nu doar la impozite şi taxe. Există aici un potenţial uriaş pentru micile afaceri, dar şi pentru cele mai mari, asta şi pentru că acest judeţ are cea mai numeroasă populaţie care locuieşte în oraşe din România (506.000 de locuitori din 630.000). Acest fapt arată că există o infrastructură care nu este exploatată cum trebuie. Consumul nu îţi creşte economia! Tocmai, asigurăm creşterea economiilor altora. (…) Singurul tip de creştere care reduce decalajele este creşterea bazată pe investiţii şi pe producţie! Principalul nostru obiectiv este să propunem românilor politici care să fie bazate pe creştere economică generată de investiţii, pentru că este singura soluţie să reducem decalajele! (…) Care ar fi priorităţile noastre? Lista e lungă, dar v-aş enumera cea mai importantă prioritate pentru România: utilizarea banilor europeni pentru dezvoltarea infrastructurii.
 
Sunt multe probleme cu fondurile europene, dar să ştiţi că acestea pot fi accesate în continuare şi vă pot rezolva multe dintre probleme. Soluţii există, doar că acestea trebuie aplicate numai cu acordul vostru, numai după ce discutăm absolut toate aspectele. Pentru asta sunt aici şi vă stau de acum la dispoziţie. Sper să ne vedem tot mai des, să vorbim şi să rezolvăm împreună tot ce vă necăjeşte.
 
Cu respect, 

Magda Bistriceanu
Purtător de cuvânt al Partidului Mişcarea Populară
Candidat la Camera Deputaţilor în Circumscripţia 14, judeţul Constanţa” 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 903

UPDATE Atenție! Avertizare de Cod portocaliu de vânt puternic pentru județele Constanța și Tulcea

17 Apr 2024 748

Acțiune de plantare de copaci la Cumpăna. Ce mesaj a transmis primarul Mariana Gâju (VIDEO)

15 Apr 2024 379

PF Daniel a transmis un mesaj Patriarhului Ierusalimului, în urma atacului cu drone

14 Apr 2024 443

Mesajul Israelului la atac „Vom răspunde Iranului prin acţiune, nu prin cuvinte"

14 Apr 2024 419

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă „România este alături de Israel și poporul israelian și condamnă ferm atacul Iranului asupra acestuia“

14 Apr 2024 350

Premierul Marcel Ciolacu „Suntem pe deplin solidari cu poporul israelian în faţa atacului Iranului“

14 Apr 2024 347

Președintele Klaus Iohannis „România condamnă în cei mai fermi termeni atacul Iranului împotriva Israelului“

14 Apr 2024 404

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 649

Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 511

Aviz consumatorilor. Aplicația MyEnel nu este disponibilă

11 Apr 2024 1067

Doliu în lumea fotbalului. Un jucător important s-a stins din viață

10 Apr 2024 1425

Ziua Internațională a Romilor, sărbătorită în fiecare an pe 8 aprilie

08 Apr 2024 452

Președintele României, Klaus Iohannis România - un veritabil pilon de securitate şi stabilitate în regiunea Mării Negre şi pe Flancul Estic

07 Apr 2024 424

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 456