Alianta DA impotriva lui Mazare

Senatorul Dorel Onaca si Victor Manea si-au dat mana si au scandat impreuna "Jos Mazare!"

Candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, Onaca Dorel Constantin, continua marsul spre primarie. Dupa intalniri cu electoratul constantean in Tomis Nord, la Ciresica, in pietele Grivitei, Unirii, Farului si in zona garii, senatorul Onaca Dorel a marcat o noua premiera politica. In Piata Ovidiu, in fata Muzeului de Istorie si Arheologie, caravana portocalie a candidatului PD-L pentru Primaria Constanta s-a intalnit cu echipa liberalilor, condusa de Victor Manea. Cele doua formatiuni au scandat, la unison, "Jos Mazare!", iar cei doi candidati au dat mana, au schimbat, in prezenta coechipierilor, cateva cuvinte, dupa care, fiecare si-a continuat traseul. Potrivit reprezentantilor PD-L, Constanta este animata, in ultimele zile, de un spirit de solidaritate sociala fara precedent, generat de programul de administratie locala "Solidaritate pentru Constanta", pe care Onaca Dorel Constantin si echipa sa de viitori consilieri municipali il ofera constantenilor. Acest program de solidaritate sociala a insuflat si celorlalte partide si candidatilor lor dorinta de a lupta impreuna pentru infaptuirea schimbarii. Cu ocazia intalnirilor cu locuitorii orasului, senatorul Onaca le-a transmis alegatorilor indecisi ca "nehotararea care genereaza absenteism, comoditatea si nepasarea ne pot costa mult mai mult decat s-ar crede la prima vedere". "Sunt in joc interese social-economice mult prea mari si prea importante pentru a nu ne prezenta la vot, in numar cat mai mare, pe 1 iunie", a mai spus candidatul PD-L pentru primarie.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 450

Camera Deputaților a numit 10 membri în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii

28 Mar 2024 360

Loteria Română a lansat o platformă prin care pot fi achiziționate bilete la cele mai cunoscute jocuri

25 Mar 2024 594

Centrul pentru incluziune socială a romilor, reactivat la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Mar 2024 936

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719

CSM Constanța Baschetbalistele, o nouă mare performanță. Au cucerit Cupa României! „Un succes istoric“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 1277

Primul caz din România de operație pe creier prin pleoapă, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „dr. Carol Davila” (GALERIE FOTO)

09 Mar 2024 811

MApN Acord, în premieră, între Guvernul României şi Guvernul Regatului Maroc cu privire la cooperarea în domeniul militar și tehnic

28 Feb 2024 330

Prima premieră a anului 2024 la Teatrul de Stat Constanța Sold-out la spectacolul „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, montat de regizorul Andrei Șerban (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 748

A murit Mioara Roman!

23 Feb 2024 1248

„A douăsprezecea noapte” de W. Shakespeare în regia lui Andrei Șerban – premieră la Teatrul de Stat Constanța

21 Feb 2024 803

Record de participanți la UNTOLD Dubai! Ce vedete au urcat pe scena festivalului (GALERIE FOTO)

19 Feb 2024 606

Guvern Premierul Ciolacu anunță reorganizarea a încă două ministere

16 Feb 2024 780

Premieră Condamnare în primul și singurul dosar de Cyberbullying din Constanța! Decizia, atacată la instanța superioară (RECHIZITORIU)

15 Feb 2024 867

CSM Constanța natație Patrick Dinu, record personal la Campionatul Mondial

15 Feb 2024 815