Profeţiile părintelui Arsenie Boca despre România “România va fi înconjurată de flăcări… Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urma. Vă vor cerne”

11.jpgNOTA: Este de ştiut că toate proorociile atribuite Părintelui Arsenie Boca - nu numai cele incluse în selecţia de aici, pe care le-am socotit cele mai credibile - provin nu din scrierile sale, ci din relatări ale unor martori/ ucenici, iar validitatea sau veridicitatea lor este strict în funcţie de fidelitatea cu care aceştia au transmis mărturiile lor. Le-am exclus pe cele care aparţineau din start unor surse îndoielnice sau cu iz neortodox). Nădăjduim totuşi că cele de faţă, certificate şi de clerici care sunt urmaşi duhovniceşti ai părintelui Arsenie, reprezintă mărturii autentice şi, în orice caz, avertismente şi povăţiri de folos sufletelor noastre.

* Spunea odată cineva: „Părinte, Ceauşescu strică bisericile". „Nu el, mă, ci păcătele omenirii" - i-a răspuns Părintele. (Maria Matronea, Sibiu)

* Odată, la Dragănescu, am stat de vorba cu Părintele Arsenie în biserică şi când să ies către poartă, cam pe lângă fântână, Părintele s-a oprit in fata mea şi mi-a zis: „Măi, hai să-ţi spun ţie ceva, că ştiu că tu nu mă spui la nimeni". Şi continuă: „Hai, să-ţi spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte ţări comuniste vor face paşnic trecerea de putere de la comunism la capitalism - ca şi când dai cămaşa de pe tine şi iei altă cămaşă - numai România va face trecerea prin vărsare de sânge şi vor muri mulţi". L-am întrebat pe Părintele dacă voi muri si eu. Atunci, sfinţia sa s-a aşezat către Răsărit, cu mâinile împreunate, ca şi când s-ar fi rugat (nu cum fac preoţii, cu mâinile în sus). A stat aşa, cu faţa către cer, vreo 15 minute. Mi-a spus, apoi, că nu voi muri la revoluţie, dar ca „asta" va muri în ziua de Crăciun. L-am întrebat: „Care asta?". „Asta, mă, care ziceţi voi ca nu vi-l mai schimba Dumnezeu". Am întrebat încet: „Ceauşescu, Părinte?". Dânsul mi-a zis: „Da, mă, asta. Şi voi muri şi eu, cu vreo 3 săptămâni înaintea lui". (Biliboaca Matei, Savastreni)

* Un cumnat, Ovidiu, a fost închis, pe vremea lui Ceauşescu, pentru trecerea frauduloasa a graniţei. Am fost cu sora mea, Nela, la Părintele Arsenie ca să-i spunem. Părintele ne-a zis: „Să-i pară bine ca n-a fost puşcat". Apoi s-a întors către lume şi a zis: „Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări". Părintele nu prea era de acord să-ţi părăseşti ţara.

Înainte de revoluţia din 1989 Părintele ne-a spus că miroase a praf de puşcă şi aşa a fost. Ne-a mai spus că o sa ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri.

Părintele Arsenie a fost şi rămâne în inimile noastre ca un sfânt. Acum mergem la mormântul Părintelui Arsenie şi ne rugăm acolo şi de câte ori îl chemăm în rugăciune, el ne ajută şi ne ocroteşte. (Viorica Farcaş, 48 ani, Voila)

* Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziua, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or sa ne ocupe pe noi?", iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc". (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mures)

 http://www.razbointrucuvant.ro/2011/11/28/profetiile-parintelui-arsenie-boca-despre-romania-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-imi-pare-rau-ca-sunteti-cei-pe-urma-va-vor-cerne-%E2%80%9D/

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 299

Întâlnire cu Ambasadorul Japoniei în România, ES Takashi Katae, la Universitatea Ovidius din Constanța

25 Apr 2024 277

JT Grup Oil anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a 10.000.000 acțiuni

25 Apr 2024 400

EP Wind Project (ROM) Six SA deține o centrală eoliană în județul Constanța Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Ep Wind Project (Rom) Six de către Engie România

24 Apr 2024 309

Muzeul Național Brukenthal și Banca Națională a României organizează expoziția Puterea leului. Istoria banilor în România

24 Apr 2024 258

Cutremur în România! Iată magnitudinea seismului

24 Apr 2024 704

Membrii Sindicatului „Ovidius” din muzeele din Constanța nu vor participa la Ziua Internațională a Muzeelor și Noaptea Europeană a Muzeelor, care vor avea loc în data de 18 mai!

23 Apr 2024 526

CEDO a condamant România pentru revenirea asupra unor condamnări istorice pentru crime legate de Holocaust

23 Apr 2024 420

„Ziua Bibliotecarului din România", marcată de Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea

23 Apr 2024 356

Reuniune în Portul Constanța a grupului de lucru româno-turkmen în domeniul transporturilor (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 430

Constanța Ambasadorul Japoniei în România, în vizită la RAJA (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 457

ZIUA LIVE Gabriel Cateliu, candidatul USR pentru Primăria Tortoman județul Constanța - „La alegerile din 2016 am pierdut Primăria la doar 6 voturi“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 513

Erwin Șimșensohn, managerul Teatrului de Stat Constanța, printre laureaţii Galei Premiilor Radio România Cultural 2024 (VIDEO)

23 Apr 2024 447

Investiția s-a ridicat la 1,5 milioane de euro Grădinița Zig-Zag din Ovidiu, județul Constanța, modernizată prin programul România Eficientă (GALERIE + VIDEO)

22 Apr 2024 629

MApN Se fac înscrieri pentru cursurile de ofițeri în Armata Română! Vezi câte locuri sunt disponibile în Constanța

22 Apr 2024 470