Secretul pentru o panzanella grozava este insa combinarea aromelor, asa ca trebuie sa stea minim o ora in frigider, cat painea sa absoarba zeama rosiilor bine coapte. Nu numai ca o sa avem o delicioasa salata de post, dar este cel mai bun motiv sa mancam paine inmuita in sosul salatei de rosii, exact ca in copilarie, fara sa avem mustrari de constiinta.
INGREDIENTE PANZANELLA (SALATA DE ROSII SI PAINE CROCANTA)
500 g de rosii bine coapte
250 g de paine ciabatta, veche de 2-3 zile, taiata in bucatele de cam 2 cm
o ceapa rosie mica, curatata si spalata
150 ml de ulei de masline
50 ml de otet din vin rosu
frunze de busuioc
5-6 catei mici de usturoi, curatati si spalati
un varf de lingurita cu zahar
sare
Modul de preparare al salatei Panzanella îl puteţi găsi pe reteta-video.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: