Ecuisine.ro Piept de pui umplut cu branza de capra

Branza de capra este ingredientul secret al acestui preparat cu piept de pui absolut minunat !

Ingrediente

2 piepti de pui
200 g brânză de capră
ceapă verde
pătrunjel
sare
piper
ulei

Pentru sos:

2 căței de usturoi
1 ceapa mica

1 lingură cu ulei
1/2 cana cu vin alb
3 linguri cu capere

Reţeta completă pe ecuisine.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ecuisine.ro Rulouri de vinete cu ricotta

15 Aug 2016 4375

ecuisine.ro Salată picantă cu quinoa și ton

05 Aug 2016 3443

ecuisine.ro Salată de cartofi cu avocado

02 Aug 2016 3969

ecuisine.ro Omletă cu roșii și busuioc

01 Aug 2016 3671

ecuisine.ro Pui cu roșii din belșug

26 Jul 2016 3291

ecuisine.ro Pizza rapidă cu vinete și feta

25 Jul 2016 3184

ecuisine.ro Vinete la grătar cu sos de iaurt și mentă

23 Jul 2016 3918

ecuisine.ro Salata cu pepene si mango

19 Jul 2016 3444

ecuisine.ro Tort cu branza si cirese

16 Jul 2016 3366

ecuisine.ro Vinete coapte cu legume

12 Jul 2016 3979

ecuisine.ro Salată grecească

10 Jul 2016 3475

ecuisine.ro Gogoși la cuptor

06 Jul 2016 4469

ecuisine.ro Salată de grapefruit cu mentă și miere de albine

02 Jul 2016 2892

ecuisine.ro Tartă cu cireșe

30 Jun 2016 3301

ecuisine.ro Cartofi cu mentă și fasole verde

27 Jun 2016 3266