Lauraadamache.ro Bruschette cu ciuperci si sos bechamel

Ador bruschettele si le fac foarte des in perioada calda a anului. Cu toate acestea, am observat ca nu am postat nici macar o reteta de bruschette, asa ca astazi va propun una dintre preferatele mele. Bruschettele cu ciuperci si sos bechamel sunt ideale pentru micul dejun dar si pentru cina.

Pentru aceasta reteta, am folosit  o delicioasa conserva de ciuperci taiate SunFood. Sunt conservate dupa metode traditionale si, cel mai important, nu contin aditivi alimentari.

Ingrediente – Bruschette cu ciuperci si sos bechamel (4 bucati)

    4 felii de paine integrala
    1 borcan ciuperci taiate SunFood
    250 ml lapte
    25 ml ulei de floarea soarelui/arahide
    25 g faina
    30 g parmezan
    30 g gorgonzola
    1 catel de usturoi
    1 lingura ulei de masline
    sare

    piper

Reţeta completă pe laura adamache.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.