06 Mar, 2014 09:24
2765
laura adamache.ro
Ador bruschettele si le fac foarte des in perioada calda a anului. Cu toate acestea, am observat ca nu am postat nici macar o reteta de bruschette, asa ca astazi va propun una dintre preferatele mele. Bruschettele cu ciuperci si sos bechamel sunt ideale pentru micul dejun dar si pentru cina.
Pentru aceasta reteta, am folosit o delicioasa conserva de ciuperci taiate SunFood. Sunt conservate dupa metode traditionale si, cel mai important, nu contin aditivi alimentari.
Ingrediente – Bruschette cu ciuperci si sos bechamel (4 bucati)
4 felii de paine integrala
1 borcan ciuperci taiate SunFood
250 ml lapte
25 ml ulei de floarea soarelui/arahide
25 g faina
30 g parmezan
30 g gorgonzola
1 catel de usturoi
1 lingura ulei de masline
sare
piper
Reţeta completă pe
laura adamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: