22 Sep, 2013 22:37
4780
laura adamache.ro
Una dintre cele mai frecvente, rapide si populare retete de paste sunt cele cu ton. Putem folosi orice tip de paste dorim: tagliatelle, bucatini, fusilli, pappardelle, spaghetti, etc. Sosul este absolut delicios si va sfatuiesc sa-l incercati macar o data, cu orice tip de paste, pentru ca sigur o sa va placa.
Desi pastele se fac intotdeauna foarte simplu si relativ rapid, intotdeauna bucataria mea se umple de vase murdare dupa ce le pregatesc: tigaia, oala in care fierb pastele, farfuriile in care mancam, tacamurile, fundul pe care toc legumele, etc asa ca o masina de spalat vase este ideala pentru a optimiza timpul petrecut in bucatarie. Tot de aici recomand si combinele frigorifice ideale pentru conservarea produselor.
Ingrediente 2 portii:
300 gr tagliatelle sau orice alt tip de paste
1 salota/1 ceapa mica
10 masline negre
4-5 fileuri ansoa in ulei
200 gr ton in suc natural/ulei
75-100 gr suc de rosii
patrunjel dupa gust
2-3 linguri ulei de masline
Reţeta completă aici:
laura adamache.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: