Sondaj de opinie 38% dintre constănţeni au avut de plată la întreţinere între 500 şi 800 de lei

Preţul mare al gigacaloriei livrat de RADET Constanţa, avariile dese care îi lasă pe abonaţi fără apă caldă şi căldură în case, refuzul regiei de a debranşa abonaţii de la sistemul centralizat de termoficare sunt multe dintre problemele cu care se confruntă constănţenii.
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat, pe data de 26 ianuarie, un sondaj de opinie prin intermediul căruia adresa cititorilor săi întrebarea „Cât aveţi de plată la întreţinere pentru luna decembrie 2014?“. La sondaj au răspuns 792 de persoane. Dintre acestea, 44% au precizat că au avut de plată sub 500 de lei, 38% - între 500 şi 800 de lei, 19% - între 800 şi 1.200 de lei, iar 7% - peste 1.200 de lei.


 
„Păi dacă minunata instituţie RADET refuză categoric să ne accepte avizul pentru gaze! Aşa vom plăti până la adânci bătrâneţi. Nu este posibil într-o ţară democrată să ţi se îngrădească dreptul la o viaţă mai bună“, îşi expune punctul de vedere Georgeta Şchiopu, într-un comentariu al sondajului.
 
Julian Vădineanu a adăugat, în acelaşi context: „Să-l mai alegeţi pe Mazăre!“
 
„Dacă vă puneţi gaze, veţi plăti mult mai puţin. Eu cu apă rece şi gaze, apă caldă, aragaz, totul la un loc am plătit pe decembrie 225 de lei. Ce ziceţi?“, precizează Maria Draghici.
 
Un alt cititor adaugă: „Peste doi ani va fi majorat cu 40% preţul gazului la consumatorul casnic. Să vezi atunci poveşti de iubire!“
 
„Cum se justifică cel mai mare preţ din ţară? Ce are sau ce nu are Constanţa?“, se întreabă Zoica Ştefan.
 

Itu Mitică menţionează: „Tăcerea şi prostia constănţenilor face preţul! Numiţii politic de la RADET vor lăsa un sistem în paragină atunci când vor pleca, plini de bani luaţi din prostia constănţenilor!“
 
„Acest preţ este valabil numai pentru lunile noiembrie şi decembrie, ce va urma în ianuarie vom vedea. Preţul a fost scăzut la 310 lei înainte de alegeri. Luna viitoare vom vedea cât vom plăti. Cât despre diferenţele mari de preţ la gigacalorie dintre Constanţa şi Bucureşti sau alte oraşe, ar trebui să se ia masuri. Dar cine sa le ia?“, a comentat Nicole Nicoleta.

 
Dumitra Stănescu susţine, la rândul ei: „În Constanţa, preţurile sunt foarte mari la toate, nu numai la întreţinere, este judeţul cu cel mai mare preţ la apă, canal, piaţă, impozite.“


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.