Sondaj de opinie 80 la sută dintre respondenţi cred că este oportună dotarea poliţiştilor din trafic cu camere video

În perioada 13 noiembrie - 19 noiembrie, cotidianul ZIUA de Constanţa a derulat un sondaj de opinie pe tema dotării poliţiştilor din trafic cu camere video.
 
Întrebarea sondajului a fost următoarea: „Credeţi că este oportună dotarea poliţiştilor din trafic cu camere video?“
 
80% dintre cei care au participat la sondaj au răspuns afirmativ la întrebare. Asta în timp ce 6% cred că nu este oportună dotarea poliţiştilor din trafic cu camere video. În continuare, 14% dintre respondenţi cred că momentan sunt alte probleme de rezolvat în sistem.
 
Iată şi câteva dintre opiniile celor care au votat:
 
Ion G. - „Ei sunt cei mai în măsura să o spună“.
 
Enache G. - „Nu! Sunt probleme mult mai delicate şi mai urgente care trebuie reglementate. Asta e praf în ochi. E vreun sponsor de partid care trebuie să bage pe piaţă nişte camere cu adaos de 400%“.
 
Alex - „Este o măsură bună şi pentru poliţist, şi persoanele/evenimentele cu care poliţistul intră în contact. Un mijloc de protecţie si veridic în a proba evenimente/fapte“.
 
Ion - „Ar fi o soluţie pentru descurajarea demenţilor de bani gata de a produce evenimente tragice, dar ar trebui coroborată și cu montarea de camere de supraveghere trafic pe principalele artere și intersecții și sancționarea contravențională a celor care comit erori fără a fi opriți - cu excepția celor care comit fapte, accidente grave de domeniul penalului. Procesul-verbal de contravenţie transmis la domiciliu prin Serviciul de Taxe şi Impozite, iar neachitarea acestuia să ducă automat la suspendarea dreptului de a conduce pe 30 de zile. Echipamentul folosit de agenții de la rutieră să fie conectat la internet, astfel va putea fi urmărit în timp real și ar putea fi eliminate posibilitățile de corupere a acestora. În rest, să auzim de bine“.
 

Anghel - „Da! Este o idee foarte bună. Toți polițiștii care acționează în teren obligatoriu să fie dotați cu astfel de aparate. Sa se vadă comportamentul celor controlați în trafic și să nu mai existe suspiciuni că polițiștii îi opresc abuziv în trafic“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițiștii tulceni, dotați cu camere video. Proiectul, finanțat de statul elvețian (video)

20 Feb 2018 2242

Sondaj de opinie Credeţi că este oportună dotarea poliţiştilor din trafic cu camere video?

13 Nov 2017 2821

Polițiștii români ar putea fi dotați cu camere video pe uniforme!

20 Sep 2015 1610

Produse electronice contrafăcute confiscate în Portul Constanţa Sud-Agigea

09 Jun 2015 1825

Un club de fițe din Mamaia, pe mâna hoților. Vezi ce s-a întâmplat

28 May 2014 5156