Sondaj de opinie 83% dintre constănțeni, convinși că procurorii DNA au probe împotriva lui Nicuşor Constantinescu

La începutul lunii decembrie, cititorii cotidianului ZIUA de Constanţa au fost rugați să răspundă la următoarea întrebare: „Credeți că procurorii DNA au probe împotriva lui Nicuşor Constantinescu?“. Dintre cele 730 de persoane care şi-au exprimat opinia cu privire la acest lucru, 83% au declarat că procurorii DNA au probe împotriva lui Nicuşor Constantinescu, în timp ce doar 17% susţin contrariul.
 
Deşi este judecat în patru dosare, Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, susţine că angajaţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu au probe împotriva sa. Chiar şi aşa, odată cu trimiterea spre soluţionare a unei cauze, procurorii au detaliat în rechizitorii faptele imputate preşedintelui CJC.


Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa este judecat de Tribunalul Bucureşti pentru săvârşirea a 24 de infracţiuni.
 

Rechizitoriul poate fi citit AICI

 
Constantinescu este judecat şi de Tribunalul Constanţa, rechizitoriul putând fi citit AICI
Şeful CJC a fost deferit justiţiei şi într-un dosar aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, alături de mai mulţi directori din administraţia judeţeană.

 

Rechizitoriul poate fi citit AICI


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Cine credeţi că va fi noul procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie?

27 Aug 2018 2042

Sondaj de opinie Credeţi că patronii de baruri, cafenele, restaurante şi puburi din Constanţa vor respecta legea antifumat?

14 Mar 2016 11703

Sondaj de opinie Sunteţi de acord ca cea de a doua biobază din Constanţa să fie amplasată pe strada Caraiman?

15 Feb 2016 6665

Sondaj de opinie 46% dintre respondenţi au contractat o infecţie intraspitalicească într-o unitate medicală din Constanţa

14 Dec 2015 2783

Sondaj de opinie 94 la sută dintre respondenţi nu sunt de acord ca România să primească refugiaţi din Orientul Mijlociu

23 Nov 2015 2940

Sondaj de opinie Mai puţin de jumătate dintre respondenţi afirmă că li s-a condiţionat susţinerea Bacalaureatului de plata fondului clasei sau al şcolii

27 Mar 2015 2688

Sondaj ZIUA de Constanţa Constănţenilor nu le plac intrările în municipiu (galerie foto)

03 Apr 2014 3668