Sondaj de opinie Credeţi că în Constanţa este oportună utilizarea autospecialelor neinscripţionate dotate cu aparate radar?

La nivelul Serviciul Rutier Constanţa activează trei autospeciale neinscripţionate echipate cu dispozitive de măsurare a vitezei (radar). Astfel, în vederea depistării celor care încalcă legea regimului rutier, poliţiştii au la îndemână un Volkswagen Passat, 4 Motion V6 (alb), un Opel Astra (albastru), cu folii pe geamurile laterale, dar şi o Dacia Logan, model MCV (alb).
 
Potrivit comisarului-şef Constantin Dancu, şeful Serviciului Rutier Constanţa, toate cele trei autospeciale neinscripţionate sunt omologate, însă asta nu îi împiedică pe unii să facă tot felul de speculaţii pe tema legalităţii şi oportunităţii folosirii acestui „serviciu“ de către poliţişti.
 
În acest context, ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:

Sondajul s-a încheiat pe data de 18 Aprilie 2017 



De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi într-un comentariu şi părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.

Citeşte şi:

Atenţie, şoferi!
Constanţa este monitorizată de trei autospeciale neinscripţionate. Iată două dintre ele! (video)


UPDATE. Dispare „Legea caracatiţelor“!
Constantin Dancu, şeful Poliţiei Rutiere din Constanţa, spune ce va întâmpla în continuare (document)


Legea caracatiţelor din Constanţa, anulată! Maşinile parcate neregulamentar vor fi din nou ridicate (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Teodor

13 Apr, 2017 02:53

Legile au fost create pentru a fi respectate. Politia este acolo pentru a se asigura ca noi respectam legile. Nu are rost un razboi intre civili si politistii de la rutiera fiindca folosesc masini neinscriptionate. Dupa parerea mea, mai utile ar fi radare fixe, precum camerele pentru rovinieta, in tot orasul. Pana ajungem in acest stadiu, consider ca autospecialele neinscriptionate sunt mai pretioase ca aurul. Fiecare si-o face cu mana lui. Atunci cand ii dai 100 km/h pe Lapusneanu sper ca iti asumi acest lucru. Numai bine!

Vasile

12 Apr, 2017 07:53

Radarele fixe si foarte dese ar reglementa circulatia in Constanta. Dar in cazul asta cred ca ar rezulta un trafic reglementat si fara amenzi. Rezulta ca jumatate din politisti or sa fie dati afara. Pai si ce o sa faca politistul ala somer dupaia? Sa se angajeze el la privat?

Ionut

11 Apr, 2017 16:01

Cred ca este mai bine sa se foloseasca radare fixe. Ar preveni si mai mult din accidente. Cu metodele actuale de supraveghere a traficului (panda) mi se pare ca vor doar sa ia bani, nu sa previna accidentele.

Marian

11 Apr, 2017 12:32

Nu. Sunt platiti sa previna si sa amendeze reaua intentie a participantului la trafic. Nicidecum vanatoarea. Practic noi ii platim sa ne vaneze.. si nu este corect. Administratia locala si centrala de la revolutie in coace este platita degeaba. Nu este in stare sa administreze tara asta absolut deloc... de ce sa am asteptari de la niste simpli agenti?

stoica leonida

10 Apr, 2017 23:10

Nu este oportuna deoarece in cta problema principala este lipsa locurilor de parcare, drumurile superaglomerate si proaste...dar de din chestiunile acestea nu iese nicio spaga. In plus nu mi se pare nici legala varianta masinilor neinscriptionate. Ele trebuiesc plasate in locuri semnalizate iar masinile sa fie deasemenea semnalizate corespunzator. Pentru ca sarcina principala este preventia, nu-i asa?

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.