400 de copii, aşteptaţi la Sala Sporturilor din Constanţa, la acţiunea „Uniţi prin sport”

Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui miercuri, de la ora 18.30, evenimentul sportiv dedicat copiilor „Uniţi prin sport“. Organizată de Asociaţia Terra Semper fidelis Perspectivă pentru Viitor, în parteneriat cu DJST Constanţa,  Asociaţia Judeteană de Baschet, ISJ Constanţa, Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa, Club Sportiv Universitar Neptun Constanţa, Baschet Club Athletic Constanţa şi CSS 1 Constanţa, acţiunea îşi propune atragerea către sport a copiilor, în tribunele sălii fiind aşteptaţi în jur de 400 de copii.

Aceştia vor fi spectatori la jocurile din sală, urmând a se disputa o repriză de baschet şi una de handbal, în care vor evolua sportivi constănţeni. În pauză, 30 de copii selectaţi dintre cei din tribună vor lua parte la concursuri, alături de legende constănţene ale celor două sporturi.

Acţiunea a fost prefaţată astăzi, într-o conferinţă de presă la care au participat Andrei Talpeş (de la Asociaţia Terra Semper fidelis Perspectivă pentru Viitor), Mariana Solomon (reprezentant DJST Constanţa), Ionuţ Puşcaşu (reprezentant HC Dobrogea Sud şi CSU Neptun), Alexandru Olteanu (BC Athletic Constanţa) şi George Mircioi (de la CSS1). 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vedete de azi şi de ieri ale sportului din Constanţa, alături de copii, la evenimentul „Uniţi prin sport“ (galerie foto)

14 Apr 2016 2339

300 de copii prezenţi la Sala Sporturilor, la evenimentul „Uniţi prin sport“

13 Apr 2016 2137

Show cu sportivi şi legende sportive Evenimentul „Uniţi prin sport” aduce 400 de copii la Sala Sporturilor din Constanţa (galerie foto)

12 Apr 2016 6221

Vrei să ajungă obez copilul tău? Sportul modelează armonios nu numai organismul unui copil ci şi personalitatea lui

11 Apr 2016 2496