A fost schimbat un administrator la Tender SA

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din cadrul SC Tender SA a decis schimbarea unuia dintre administratori. Potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial al României de astăzi,  mandatul de administrator al lui Dan Manolache a fost încheiat, locul său fiind luat de Ovidiu Lucian Tender, de 58 de ani. De asemenea, a fost prelungit mandatul administratorilor Sorin Ciuca și Tiberiu Tender. În urma acestei schimbări, pentru următorii patru ani, Consiliul de Administrație al societății va avea următoarea componență: Ovidiu Lucian Tender va ocupa funcția de președinte al CA, iar Tiberiu Tender și Sorin Ciuca vor fi membrii Consiliului de Administrație.

Tender SA este un grup de companii controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender. Tender SA conține companiile Grupul Energetic Tender, Vulcan București, FECNE, Nuclearmontaj, UPRUC CTR, Jetran Air, FAM Farm, Eurostrade, Eurobeton, Esparom, compania de construcții SIRD Timișoara și producătorul de materiale de construcții Talc Dolomița Hunedoara și compania de construcții Întreprinderea de Construcții Siderurgice Hunedoara (ICSH), potrivit Wikipedia.

Tender SA desfășoară activități în domenii precum: energetic, servicii în industria petrolului și gazelor, prospecțiuni geologice, infrastructură rutieră, imobiliare, agricultură, turism și aviație.

Sursa foto: wall-street.ro

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.