A decedat pe holul clinicii Iowemed Gheorghe Oancea, un apropiat al primarului Mazăre, a făcut stop cardiac

Cunoscutul om de afaceri, apropiat de-al primarului Radu Mazăre, a decedat ieri seara. Gheorghe Oancea administra firme precum Mobitom SA, On Plonge SRL, Plonge Prest Mangalia SRL, Five Holding SA.

UPDATE: Gheorghe Oancea a decedat ieri seara în urma unui stop cardiac, pe holurile clinicii private Iowemed. Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, doctorul Vasile Popescu, la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă. Medicii de le ambulanţă l-au resuscitat 60 de minute, după care au declarat decesul.

Ce spun reprezentanţii Centrului Medical Iowemed

„În data de 16 iulie 2013, orele 19.20, la Centrul Medical Iowemed s-a prezentat un bărbat de 63 ani, care a fost preluat de medicul şi asistenta de gardă care, în acel moment, se aflau la recepţie. Fişa pacientului a fost înregistrată la ora 19.22. Echipa medicală aflată de gardă a demarat procedura de examinare. În acel moment,
starea pacientului a evoluat rapid, agravându-se brusc. A necesitat începerea procedurilor de resuscitare. La ora 19.25 a fost solicitată şi intervenţia Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. La ora 19.28, a fost prezenta unitatea mobila a Serviciului de Ambulanta Judeţean Constanţa, care a colaborat permanent cu echipajul de Urgenţă Iowemed, format din ambulanţier şi asistent medical, ambii calificaţi în manevre de acordare de prim-ajutor şi de resuscitare cardiopulmonară şi cerebrală, sub directa supraveghere a medicului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

După efectuarea manevrelor de resuscitare, într-un interval de aprox 60 minute, a fost declarat decesul persoanei, conform procedurilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Centrul Medical Iowemed deţine autorizaţia nr. 8/01.10.2010, potrivit căreia este abilitat de a acorda „asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat în regim privat. Menţionăm că Centrul Medical Iowmed nu este unitate de primiri-urgenţă”, au declarat reprezentanţii Centrul Medical Iowemed.

UPDATE 2:

O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luam ramas bun, cu durere profunda si ochii plini de lacrimi, de la bunul nostru prieten Gheorghe OANCEA. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia CONSTANTINESCU
***
Consiliul Judeţean Constanţa deplânge tragica dispariţie a celui ce a fost Gheorghe OANCEA, Preşedinte Fondator al Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România. La doar 64 de ani Gheorghe OANCEA lasă o imensă durere în suflet celor care l-au cunoscut, familiei şi prietenilor.

Corpul neînsufleţit va fi depus până mâine, joi 18 iulie orele 12, la Centrul de Perfecţionare a Scafandrilor de pe strada Soveja, parcul Tăbăcărie. Slujba religioasă va avea loc la ora 13:00, la biserica Sf. Nicolae din cartierul Coiciu iar înmormântarea la ora 14:00 la cimitirul Central.

***

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel CONSTANTINESCU, alături de consilierii judeţeni regretă trecerea în nefiinţă a celui ce le-a fost prieten şi colaborator, Gheroghe OANCEA. Preşedinte Fondator al Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România, Gheorghe OANCEA a fost şi va rămâne unul dintre oameni care au însemnat enorm în viaţa publică a judeţului Constanţa şi a Dobrogei, în ultimii 20 de ani.

Scafandru, om de afaceri, prieten, soţ şi tată Gheroghe OANCEA lasă în urmă o comunitate care l-a iubit, preţuit şi respectat.

Cei ce doresc să-şi ia rămas bun de la cel ce a fost Gigi OANCEA,o pot face până mâine joi 18 iulie orele 12:00, la Centrul de Perfecţionare a Scafandrilor de pe strada Soveja, parcul Tăbăcărie. Slujba religioasă va avea loc la ora 13:00, la biserica Sf. Nicolae din cartierul Coiciu iar înmormântarea la ora 14:00 la cimitirul Central. Dumnezeu să-l odihnească!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

DANILA

17 Jul, 2013 22:35

Dumnezeu sa-l odihneasca ! Mare pacat !

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Lucris Servcom SRL se ocupă de instalarea luminițelor de Paște în Năvodari (DOCUMENT)

18 Apr 2024 209

Au început pregătirile pentru noul sezon turistic în Delta Dunării (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 189

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 761

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 989

Primăria Constanța pune la bătaie pentru acest eveniment peste 400.000 euro fără TVA Delia, Elena Gheorghe, Motans și Iuliana Beregoi vor concerta la Zilele Constanței 2024!

17 Apr 2024 686

Două automobile, din patrimoniul firmei, de vânzare One Star Security SRL, executată de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 434

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 882

MApNÎntrevederea ministrului apărării naționale cu omologul din Regatul Țărilor de Jos

16 Apr 2024 228

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1083

Interviu online cu voleibalista Alexandra Spînoche, căpitanul CSM Constanța „E o plăcere să mă întorc acasă și să joc pentru orașul meu“

16 Apr 2024 1017

Firme Constanța Încă patru ani de mandat pentru administratorii societății Agromec SA

15 Apr 2024 466

MAEMinisterul Afacerilor Externe transmite sincere condoleanțe familiei ambasadorului Gheorghe Tinca

15 Apr 2024 263

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 704

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a învins liderul din play-out, Recolta Gheorghe Doja. Gloria Băneasa, victorie după un meci nebun!

14 Apr 2024 1486

UPDATE A fost cutremur în această dimineață în România! L-ați simțit? Ce magnitudine a avut

14 Apr 2024 784