Update3 - Un motociclist a murit la Poarta Albă

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de urgență Dobrogea au fost solicitați în urmă cu câteva minute, în localitatea Poarta Albă. Din primele informații, pe DN 22C a avut loc un accident rutier mortal între un autoturism și o motocicletă. Vom reveni cu informații.

UPDATE3, ora 22.00: 


Potrivit polițiștilor rutieri, o femeie, în vârstă de 29 de ani, din Poarta Albă, a condus autoturismul marca Mercedes Benz, pe str. Primăriei din localitatea Poarta Albă şi ajungând la intersecţie cu DN22C, a intrat în intersecție fără să se asigure virând stânga către Murfatlar. În acel moment, a intrat în coliziune cu o motocicletă neînmatriculată și cu număr fals, având montată plăcuţa cu numărul de înmatriculare CT-24-AIV, condusă pe DN 22 C din direcţia Murfatlar către Castelu, de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, tot din Poarta Albă. Motociclistul nu poseda permis de conducere.
În urma impactului motocicleta a fost proiectată pe sens opus şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW 320D, condusă pe DN 22C din direcţia Castelu către Murfatlar de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Poarta Albă. În urma accidentului, a rezultat decesul pe loc al motociclistului şi vătămarea corporală a şoferului autoturismului BMW. 
 

UPDATE2, 21,15:

La faţa locului au sosit medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă care au constatat decesul motociclistului. Apoi au acordat îngrijiri medicale unui alt bărbat rănit în incidentul rutier.
Cum s-a întâmplat totul? Motociclistul, care a decedat în accidentul rutier circula pe DN 22C, a fost atins de un Mercedes condus de o femeie care, în momentul respectiv, ieșea de pe o stradă laterală fără să se asigure. Potrivit martorilor, bărbatul aflat pe motocicletă a încercat să evite impactul, însă a intrat într-un BMW care circula pe contrasens. Şi şoferul BMW-ului a fost rănit și fost transportat la spital.


UPDATE1, ora 20.45:


Alte două autovehicule au fost implicate în accident. Potrivit primelor cercetări, motociclistul decedat nu are permis de conducere. Se pare că bărbatul are în jur de 40 de ani.
În zonă circulația se desfășoară cu dificultate. Vom reveni.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Autoturism răsturnat la ieșire din localitatea Istria, județul Constanța

04 May 2023 1652

Accident rutier la ieșire din Tariverde, județul Constanța. O victimă

04 Jun 2021 1855

Ilan Luafer și Alexandru Coita, implicați într-un accident pe A2 în drum spre Constanța

29 Jan 2020 1997

Accident în Eforie Sud. O persoană a murit. Ce spune IPJ Constanța (galerie foto+ video)

02 Oct 2019 9208

UPDATE Accident în zona Billa

29 Sep 2015 2512

Ambulanţă răsturnată Patru persoane din maşina salvării rănite după impactul cu un alt autoturism

03 Jan 2015 2257

ISU Constanța despre accidentul din Chirnogeni

27 Apr 2014 2600