UPDATE 4. Trei victime încarcerate, un decedat Accident rutier grav în dreptul ecluzei de la Cernavodă

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu câteva minute pe DN 22C, pe podul din dreptul ecluzei de la Cenavodă.
 
Două autoturisme s-au ciocnit. Nu se cunoaşte deocamdată starea victimelor, însă cel puţin două persoane sunt încarcerate, conform apelului primit pe 112.

Pompierii de la Detaşamentul Cernavodă intervin. De asemenea, mai multe echipaje ale SMURD şi Ambulanţei se află deja la locul incidentului.

UPDATE 4 - 22.12 - Comunicatul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa

În data de 06.03.2015, în jurul orelor 19.10, I.M. (femeie, de 24 ani, din Constanţa) a condus un auto pe DN22C, dinspre Anghel Saligny către Cernavodă şi ajungând la km. 3+400m , din cauza neadaptării vitezei şi a configuraţiei drumului (curbă la stânga) a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de S.G. (femeie, de 60 ani, din Constanţa), din sens opus.
 
În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului dreapta faţă din primul vehicul, D.T. (29 ani, bărbat, Constanţa) şi vătămarea corporală uşoară a celor două conducătoare auto.
 

UPDATE 3 - 20.09

Bărbatul, pasager într-unul din autoturisme, a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare la care a fost supus de echipajul SMURD. Cele două şoferiţe au fost transportate la spitale, una la Cernavodă, cealaltă la Constanţa, iar medicii spun că leziunile suferite nu le pun vieţile în pericol.

UPDATE 2 - 18.29

La volanul unuia dintre autoturismele implicate se afla o femeie în vârstă de aproximativ 55 de ani. Conform informaţiilor primite de la pompierii ISU Dobrogea, ea este rănită serios, însă cooperantă. La fel şi celălalt conducător auto, tot o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani. În schimb, pasagerul celui de-al doilea autoturism, un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost scos din maşină de echipajul de la Descarcerare în stare comatoasă.

UPDATE ora 18.07

Conform primelor date primite de la echipajele de intervenţie, trei persoane sunt încarcerate, iar una se află în stop cardio-respirator.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.