UPDATE. Planul roșu de intervenție activat. Accident rutier grav între Medgidia și Cuza Vodă. Sunt mai multe victime încarcerate. Un autobuz de călători implicat (galerie foto+video)

Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază în județul Constanța, între Medgidia și Cuza Vodă. 

Din primele informații mai multe persoane ar fi rănite, iar o victimă ar fi decedată. 

Potrivit ISU Dobrogea, în accident a fost implicat un autobuz și un autoturism. Trei persoane sunt încarcerate. 

La fața locului intervine autospeciala pentru victime multiple și a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD. 

Potrivit SAJ Constanța, din spusele celor care au anunțat accidentul în autobuz s-ar afla 10-15 calatori, iar în autoturism 3 pacienți în stare gravă.

Spre locul accidentului au plecat 6 ambulante SAJ, un echipaj cu medic Smurd si elicopterul.

Potrivit ISU Dobrogea, începând cu 28.09.ora 13:35 s-a activat Planul roșu de intervenție pentru un accident rutier (autocar cu autoturism). Din primele informații erau 8 persoane în autocar, iar cele trei persoane din autoturismul implicat sunt încarcerate.

UPDATE. ora 15.00

Începând cu ora 14:54 se revine la starea de normalitate-se dezactiveaza Planul Roșu de intervenție. Toate victimele au fost transportate atât la spitalul județean Constanța cât și la spitalul municipal Medgidia

UPDATE. ora 14.56


Din investigațiile efectuate s-a stabilit că autoturismul circula pe strada Silozului din Medgidia, iar la intersecția cu DN 22 C a intrat în coliziune cu respectivul autocar care circula dinspre Constanța și Cernavodă​. Șoferul a decedat pe loc. 

UPDATE: ora 14.50

AUtoturismul impliact în accident este cu volan pe dreapta. 

UPDATE: ora 14.43

Potrivit șefului Poliției Rutiere Constanța, comisar Ciprian Sobaru, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către conducătorul autoturismului. 

”În acest moment avem trei persoane decedate, o persoană rănită grave, toate din autoturism și mai multe persoane rănite din autobuz, printre care și conducătorul auto. La momentul de față efectuăm activități de identificare a tuturor persoanelor care se aflau în autoturism. Impactul a fost extrem de violent, fapt pentru care a fost nevoie de intervenția autospecialelor de Descarcerare, ceea ce a îngreunat cercetarea locului accidentului până în acest moment. Autocarul efectua cursă regulată de transport în comun de persoane pe ruta Constanța-Cernavodă. A fost solicitată intervenția lucrătorilor de la Inspectoratul pentru Controlul Traficului Rutier.” - a declarat comisar Ciprian Sobaru.  


UPDATE. ora 14.30

Autoturismul implicat în accident este marca SAAB și are numere roșii de înmatriculare. 

UPDATE: ora 14.25

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că 4 persoane au fost încarcerate în autoturism, în autocar se aflau 9 persoane ( 8 călători plus șoferul). Din cele 4 persoane încarcerate 3 sunt decedate și una in coma preluată de elicopterul SMURD. ATPVM Medgidia a preluat 3 victime pentru transport la spitalul Medgidia.

La fata locului au fost direcționate 3 ambulanțe Smurd, 11 ambulanțe SAJ, descarcerarea grea, elicopterul SMURD, autospeciala transport personal și victime multiple, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare

Inițial a fost alertat și elicopterul din județul Galați dar nu a mai fost nevoie. 

UPDATE. ora 14.12

Trei persoane au fost declarate decedate. Potrivit SAJ Constanța, un pacient este în comă și 6-7 sunt conștienți, diagnosticați cu politraumă. Tânărul rănit grav este jandarm. Colegii de la IJJ Constanța se mobilizează pentru a dona sânge pentru acesta. 

UPDATE: ora 14.08

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au ajuns la fața locului pentru a asigura măsurile de afluire sau defluire și pentru salvarea de vieți omenești. S-astabilit că erau 4 persoane în autoturismul implicat în accident. Una este decedată și alta în stare de inconștiență.

UPDATE. ora 14.05

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:00), circulaţia rutieră este oprită pe DN22C, din cauza unui accident rutier produs în localitatea Medgidia, judeţul Constanţa, în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz. În urma evenimentului au rezultat patru persoane încarcerate, pasageri ai autoturismului şi mai multe persoane rănite uşor, pasageri ai autobuzului. În acest moment circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale necesare victimelor.​

UPDATE. ora 14.00   

Doua dintre victimele accidentului ar fi fost declarate decedate.

UPDATE: ora 13.45

La accident la prima evaluare sunt 13 victime, informează SAJ Constanța. Trei dintre acestea ar fi în stare foarte gravă. 

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 119

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 1

28 Mar 2024 169

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1654

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 648

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 758

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5138

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1902

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6177

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 536

IPJ Constanța Șofer vitezoman, depistat de polițiști fără permis, după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei (VIDEO)

26 Mar 2024 546

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 241

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 07

26 Mar 2024 252

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2917

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 11

25 Mar 2024 335

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu trei mașini pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 5242