Accident rutier grav pe DN 58 în județul Caraș Severin. O persoană a murit și alte două sunt rănite

Astăzi, în jurul orei 16.30, pe D.N. 58, în afara localității Carașova, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul unei persoane și rănirea ușoară a altor două. La această oră traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.
 
Astăzi, în jurul orei 16.30, a avut loc un accident rutier pe D.N. 58, în afara localității Carașova.
 
Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Reșița, a condus un autoturism pe D.N. 58, dinspre Carașova spre Reșița. La km 51+460 de metri, într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, bărbatul nu ar fi adaptat viteza, a derapat și a lovit cu partea stângă-spate un autoturism care circula regulamentar din sens opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani, din Anina.
 
În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei pe locul din stânga-spate în autoturismul condus de bărbatul de 25 de ani și rănirea ușoară a altor două persoane, cele din urmă fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs acest accident.
 
La această oră traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.