Accident spectaculos la Crucea Un tir a pus la pământ un stâlp de beton

Un tir încărcat cu cherestea a pus la pământ un stâlp de iluminat public în localitatea Crucea, pe DN2A. Accidentul s-a produs azi dimineață, puțin după ora 6.00, când șoferul autocamionului a pierdut controlul mastodontului într-o curbă.
 
Cablurile de curent suspendate de stâlp au ajuns sub roțile tir-ului, chiar lângă rezervorul de combustibil fisurat în urma impactului. Șoferul a fost rănit ușor și doar norocul a făcut ca scânteile să nu provoace o explozie. Pompierii ISU Dobrogea de la stația Hârșova au ajuns imediat la locul accidentului și au spălat carosabilul cu spumă anti-incendiu, evitând producerea unei tragedii. 
 
Șoferul autocamionului a declarat că nu cunoștea drumul și, din cauza ceții dense, nu a observat din timp curba periculoasă.


Sursa foto: arhivă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imaginile dinaintea dezastrului. Cum s-a produs accidentul din Crucea, județul Constanța. Un TIR s-a răsturnat peste o mașină cu butelii (video)

22 Feb 2018 7130

Accident spectaculos în județul Constanța. Un tir s-a răsturnat peste o mașină cu butelii la intrare în localitatea Crucea (galerie foto+video)

22 Feb 2018 12370

Accident spectaculos în județul Constanța. O mașină condusă de o femeie a căzut de pe un pod. De la 15 metri înălțime

10 Dec 2017 5675