Activitatea sistemului feroviar, coordonată de Maria Magdalena Grigore

Maria Magdalena Grigore, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor a preluat coordonarea activității sistemului feroviar național. Astfel, în subordinea sa intră compania CFR SA – administratorul național de infrastructură feroviară și operatorii de transport CFR Călători și CFR Marfă.
 
Conform clubferoviar.ro, anterior acestor noi atribuții, Magdalena Grigore a coordonat departamentul Fondurilor Europene din cadrul aceluiași minister, tot din poziția de secretar de stat.
 
Club feroviar reamintește că Maria Magdalena Grigore a mai avut un prim mandat de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, în lunile ianuarie – noiembrie 2015, perioadă în care a coordonat companiile de transport feroviar și domeniul transporturilor aeriene.
 
In 2016 Maria Magdalena Grigore a activat în funcția de secretar național al Comisiei TRACECA, înființată pentru coridorul de transport internaţional Europa-Caucaz-Asia.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiectul rutei de transport mărfuri Marea Neagră-Marea Caspică, discutat astăzi cu delegația companiei de căi ferate din Georgia

19 Mar 2019 1188

S-au împlinit 140 de ani de relații diplomatice româno-ruse

15 Oct 2018 1277

Decizii ale CN APM Constanţa Contractele de mandat pentru Maria Magdalena Grigore, Gabriela Murgeanu şi Nicolae Dan Tivilichi, prelungite

09 Nov 2017 2138

Ministerul Transporturilor evaluează posibilitatea ca spitalul CF Port să fie transferat la CNAPMC

05 Oct 2017 2590

Oficial american, la Constanţa Loretta Sanchez va vizita azi Portul Constanţa

01 Jul 2014 2084