Află motivul incredibil De ce a lipsit strofa cu Traian din imnul de la Congresul PNL - PDL

La Congresul PNL-PDL, la momentul intonării Imnului Național a lipsit strofa cu Traian. PDL a solicitat de urgență explicații firmei organizatoare, care s-a disculpat, explicând că au luat o variantă de imn de pe internet, scrie știripesurse.ro.

„Difuzarea Imnului de Stat al Romaniei in varianta redată a fost o eroare neintenţionată. Varianta folosită o avem cu titlu gratuit de pe internet, de mai mulţi ani. Este o variantă de trei strofe, corală, cu fanfară, iar verificarea, ulterioară evenimentului de sâmbătă, a demonstrat că înşiruirea strofelor este eronată fiind: strofa 1, strofa 4 şi strofa 2 din Imnul Oficial de 11 strofe, şi având o durată totală de 2:56 minute. Această variantă eronată există şi astăzi pe mai multe pagini web. La evenimentul de sâmbătă, au fost redate doar primele două strofe din varianta deţinută, din motive exclusive de încadrare în timpii alocaţi desfăşurării evenimentului. Nu am editat, procesat sau distorsionat acest material audio. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create, asigurându-vă, încă o dată, că nu a fost nimic intenţionat, premeditat sau la cererea unui terţ”, se arată în răspunsul dat de Stage Expert celor de la PDL.

sursă foto: știripesurse.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ca și USL-iștii odinioară, au omis strofa cu Traian Congresul reunit al PNL - PDL a debutat cu variantă prescurtată a imnului național

26 Jul 2014 1994