AGOA Oil Terminal din data de 28 aprilie ar putea să nu mai aibă loc

Conducerea Oil Terminal i-a anunţat, vineri, pe acţionarii companiei că nu poate respecta calendarul de comunicare financiară transmis BVB şi ASF, conform căruia, în data de 28 aprilie, urma să se desfăşoare AGOA privind aprobarea situaţiilor financiare şi a raportului anual, potrivit bursa.ro.
 
Oficialii companiei arată, într-o informare remisă BVB: "La această dată, la Oficiul Registrului Comerţului, figurează în calitate de administratori domnul Codrin Comşulea şi persoana juridică Staar Rating SRL, ceilalţi cinci administratori comunicând la sediul societăţii deciziile de renunţare la această calitate începând cu 21 februarie 2015. Conform legii, societăţile pe acţiuni ale căror situaţii financiare anuale fac obiectul unei obligaţii legale de auditare sunt administrate de cel puţin trei administratori. Art 17 alin 1 al actului constitutiv prevede că societatea este administrată de Consiliul de Administraţie compus din 5-9 membri aleşi potrivit dispoziţiilor legale în vigoare".
 
Reprezentanţii Oil Terminal afirmă că societatea se află în această situaţie fără precedent în urma formulării cererii de intervenţie introduse de acţionarul Broadhurst Investment Ltd faţă de hotărârile 3,4 şi 6 adoptate de AGOA pe 20 februarie.
 
Oil Terminal susţine că a introdus o ordonanţă preşedinţială la Tribunalul Constanţa faţă de cererea de intervenţie a Broadhurst, iar la primul termen de judecată, din 24 martie, instanţa a acordat un nou termen în vederea refacerii procedurii de citare cu Broadhurst, termen anunţat pentru data de 6 aprilie 2015. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.