Alegerile prezidențiale i-au băgat în ședință Liderii din teritoriu au marcat prima întâlnire de lucru a Alianței Creștin-Liberale

La sediul PDL Constanța a avut loc astăzi începând cu ora 17.30, prima întâlnire de lucru a Alianței Creștin-Liberale.

La întâlnire au participat membri ai birourilor politice municipale PNL și PDL, alături de președintele interimar al Organizației Municipale PNL Constanța, Robert Boroianu, și președintele Organizației Municipale PDL Constanța, Constantin Chirilă.

Potrivit declarației președintelui interimar al Organizației Municipale Constanța a Partidului Național Liberal, Robert Boroianu, întâlnirea celor două grupuri de lucru a avut ca subiect principal pregătirea campaniei pentru alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

„A fost o primă întâlnire cu colegii din PDL, în cadrul căreia am stabilit un calendar de întâlniri comune și activități. Pentru această perioadă ne interesează, în mod deosebit, strângerea de semnături pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis”, a declarat Robert Boroianu.

De asemenea, aceasta a menționat că PNL Constanța și-a propus să strângă un număr de 35.000 de semnături până la mijlocul lunii septembrie. „Îi îndemn pe constănțeni să semneze pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din noiembrie, deoarece președintele PNL a demonstrat la Sibiu că se poate face o administrație corectă și eficientă, că se pot atrage investiții, că se poate promova educația și cultura”, a mai spus președintele interimar al Organizației Municipale PNL Constanța.

La rândul său, președintele Organizației Municipale a PDL Constanța, Constantin Chirilă, a subliniat faptul că întâlnirea liberalilor și democrat-liberalilor constănțeni a fost una tehnică, în care s-au pus la punct o serie de aspecte organizatorice.

„Am avut o ședință a birourilor politice municipale ale celor două organizații deoarece am demarat recent campania de strângere de semnături pentru susținerea candidatului ACL la alegerile prezidențiale, dar și pentru a armoniza o serie de aspecte tehnice, precum cele legate de calendarul de acțiuni comune, de răspândire geografică sau de termenele de finalizare a acțiunilor.” Nu în ultimul rând, președintele PDL Constanța s-a arătat încrezător în forța celor două organizații, ale căror eforturi reunite vor duce la câștigarea alegerilor prezidențiale din toamna acestui an. „Obiectivul ACL Constanța este clar: câştigarea alegerilor prezidenţiale și sunt convins că vom avea un cuvânt greu de spus în aceste alegeri”, a conchis Constantin Chirilă.

sursă foto: cotidianul.ro

La nivelul municipiului Constanța vor fi amplasate, în diferite locații, nouă corturi special amenajate pentru strângerea de semnături.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bursa japoneză s-a prăbușit, iar petrolul se ieftinește pe fondul rezultatelor parțiale ale votului din SUA

09 Nov 2016 2741

UPDATE. B1 TV - Şedinţă PSD Dan Şova, Marian Vanghelie sau Mircea Geoană ar putea fi excluşi din partid

27 Nov 2014 2396

Şedinţă CCR pentru validarea rezultatelor primului tur al alegerilor prezidenţiale 2014

07 Nov 2014 1886

Monica Macovei Doar stenogramele arată ce aviz a primit legea ce pedepsește dezvăluirea de informații din dosare

30 Oct 2014 1614

Pe cine va desemna premier Victor Ponta

30 Oct 2014 1699

Marți se va alege ordinea candidaților pe buletinele de vot

28 Sep 2014 1717

Alegeri prezidenţiale 2014 Scrutinul costă 192 de milioane de lei

17 Sep 2014 2172

Vineri se vor alege judecătorii care vor face parte din biroul electoral judeţean

09 Sep 2014 1775

Magistraţii care vor face parte din BEC, la alegerile din noiembrie, vor fi aleşi vineri

03 Sep 2014 1363