Alianţa PSD-UNPR-PC"Acţiunea de lipire a afișelor cu Victor Ponta pe autoturisme nu a fost înfăptuită de militanţii PSD"

Noaptea trecută, în zona Tomis III, LIDL, persoane necunoscute ar fi lipit mai multe afișe cu poza candidatului PSD la prezidențiale, Victor Ponta, pe autoturismele cetățenilor. În aceste condiții, reprezentanții Alianței Electorale PSD-UNPR-PC susține că nu au nicio legătură cu aceste acțiuni.

"Având în vedere faptul că azi-noapte în zona Tomis III – LIDL au fost lipite mai multe afişe, cu poza candidatului Victor Ponta, pe autoturismele proprietarilor din zonă, Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC face urmatoarele precizări: acţiunea respectivă nu a fost iniţiată şi nici înfăptuită de militanţii PSD; Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC face un apel către toţi cei care şi-au găsit autoturismele cu astfel de afişe lipite pe ele, să facă plângere la poliţie pentru ca cei care au infăptuit aceste lucruri sa fie traşi la răspundere. ", se arată într-un comunicat de presă al alianței. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.