Dan Şova, în Parlament "Am început această zi într-un mod foarte plăcut, la grupul de rugăciune”

Senatorii decid azi dacă, votează cererea DNA de arestare a senatorului PSD, Dan Şova. În discursul ţinut în faţa colegilor şi în care s-a apărat de acuzaţiile DNA, Şova a făcut o urare cu conotaţii religioase, invocând faptul că miercuri ortodocşii celebrează Buna Vestire, informează romaniatv.net.
 
 Înainte de a intra în plen pentru a combate aserţiunile procurorilor anticorupţie, senatorul a mers să se roage cu colegii din grupul de rugăciune. Mai mult, Şova le-a cerut senatorilor să nu voteze cererea DNA şi să-i dea posibilitatea să se poată apăra ca un om liber: "Vă garantez că peste 2-3 ani când vom avea soluția în acest dosar, veți constata că nu ați greșit".

"Am început această zi într-un mod foarte plăcut, împreună cu câțiva colegi, la grupul de rugăciune, pentru că este Buna Vestire şi vreau să vă fac o urare: Dumnezeu să fie cu fiecare dintre noi și să se facă așa cum o să vrea", a rostit Dan Şova de la tribuna Senatului.
Apoi Şova s-a declarat nevinovat în raport cu acuzaţia de complicitate la abuz în serviciu. "Nu numai că nicio probă de la dosar nu indică acest lucru, dar toate probele de la dosar indică contrariul acestui lucru", a spus senatorul PSD.

El a menţionat că cele trei contracte avute cu complexurile energetice Rovinari şi Turceni au dus la soluţionarea favorabilă a litigiului cu Întreprinderea pentru Închiderea Minelor, care încerca să-şi recupereze nişte creanţe. Altfel a fost evitat falimentul celor două companii şi pierderea a mii de locuri de muncă. "Colegii mei au repurtat un real succes, iar oamenii din zonă cunosc foarte bine care a fost cumpăna acelor ani", a spus senatorul.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.