Amatorii de curse de alergare au de acum prima platformă IT modernă special concepută pentru ei

 
Este lansează www.runfest.ro prima platformă IT modernă special concepută pentru amatorii de curse de alergare din România! Noua platformă RUNFEST include cinci evenimente organizate pe trasee în natură sau în parcuri urbane, facilități de selecțare și înregistrare rapidă în concursuri accesând pagina de membru, dar și oferte atractive de shopping dedicate exclusiv comunității de către unul dintre cei mai mari retaileri specializaţi din lume, Running Warehouse Europe. Pe www.runfest.ro toți sportivii vor putea deveni membri în mod gratuit și accesa cele mai antrenante competiții: RACE to NATURE Trail & Family Run – Cernica, Gabriela Szabo 5k & 10k Cross - Bistrița, URBATLON - București, Bucharest After9Cross – parcul Tineretului și Bucharest Fox Trail Half Marathon – Băneasa.
 
RUNFEST aduce astăzi în prim plan un sistem de evenimente unice de alergare, create și implementate după formula Sportainment, sub marca MPG. Pasiunea alergătorilor români este susținută acum la cele mai înalte standarde, iar stilul de viață activ și apropiat de natură devine mai accesibil prin implicarea în acest proiect a zeci de sponsori și parteneri. Totodată, sistemul RUNFEST se bucură de consultanță tehnică din partea antrenorului emerit Zsolt Gyongyossy, prin Asociaţia „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport” care asigură un know-how internațional.

Prima invitație la distracție prin sport este pentru 17 aprilie 2016, când toată lumea este așteptată la startul evenimentului RACE to NATURE Trail & Family Run, de la Cernica. Sub o nouă emblemă, cu trasee gândite să stimuleze pofta de mișcare, cea de a 2-a ediție a acestui cros al primăverii din pădurea Cernica-Pantelimon promite să ofere tuturor alergătorilor, indiferent de pregătirea fizică, o adevărată aventură în natură, spune Cătălin Mocuța, președintele agenției de marketing sportiv MPG, ce coordonează sistemul RUNFEST.
 
Concurenții au la dispoziție mai multe variante de cros, diferențiate pe niveluri de abilitate și pe categorii de vârstă, pe trasee de: 6 km - deschis tuturor amatorilor de mișcare, ce au împlinit 16 ani; 10,5 km - o tură pe care orice persoană antrenată o poate parcurge, condimentată cu suficiente provocări și satisfacții; 21 km - o probă de semimaraton ce provoacă alergătorii cu experiență să-și testeze forțele pe potecile pădurii. Juniorii, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, vor putea concura pe un traseu cu lungimea de 4 kilometri. Înscrierile sunt deschise și se fac exclusiv online pe www.runfest.ro, până pe 13 aprilie, iar pentru detalii click aici.
 
Copiii, cu vârste între 6 și 11 ani, se vor putea bucura de curse speciale de alergare pe un traseu de 2 kilometri, aflat în apropierea punctului de Start, accesibil și distractiv. Pentru aceștia înscrierile se vor deschide online după data de 7 martie.
 
Pachetul competițional include: tricoul crosului RACE to NATURE Trail & Family Run; număr de participare cu cip MyLaps de unică folosință; baton Isostar și alte produse asigurate de sponsori; medalie de Finisher, acordată fiecărui participant după trecerea liniei de sosire; o binemeritată porție de paste Barilla, numărul 1 în Italia, în sos Barilla, la finalul competiției. Fiecare concurent va avea ocazia să descopere în pachet și o surpriză din partea Running Warehouse Europe, partenerul oficial al sistemului RUNFEST: un voucher cu un discount special pentru shopping! Ocupanții podiumului pentru fiecare categorie vor fi răsplatiți cu premii atractive oferite de sponsorii competiției.
 
O altă veste este aceea că evenimentul are un nou punct de întâlnire și relaxare în cadrul Extreme Park Cernica, pe malul lacului, într-o zonă pitorească, aproape de Capitală, cu acces la diferite facilități: restaurante, parcare, zone de relaxare, ture cu tiroliana peste lac și alte distracții în parcul de aventură, pentru adulți și copii. La crosul de primăvară RUNFEST, așa cum v-am obișnuit la toate evenimentele MPG, participanții vor beneficia de servicii variate menite să ofere o experiență cât mai placută, la standarde superioare și în siguranță: marcaje pe trasee; servicii specializate de cronometrare; comunicații de urgență; asistență medicală și intervenții de urgență; voluntari pe traseu; puncte de alimentare cu apă, fructe, ceai și cafea; vestiar și garderobă; sesiuni energice de training asigurate de specialiștii World Class Romania; MC și muzică pe durata evenimentului; fotografii de la zona de Start/Finish; o zonă de relaxare cu terasă amenajată pentru concurenți și produse de catering. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RUNFEST - prima platformă online dedicată comunității alergătorilor din România

04 Mar 2016 1715