Anchetă cu multe necunoscuteCe ipoteze au polițiștii în legătură cu bărbatul găsit fără suflare în mijlocul străzii la Lumina

Un bărbat de 45 de ani a fost găƒsit pe mijlocul drumului, în localitatea Lumina, iar trupul sau era plin de lovituri.
 
Toate datele i-au făcut pe agenți să se gândească la un accident. De altfel, la câțiva metri de corpul victimei a fost descoperită și o mașină avariată, ce părea într-adevăr implicată într-un eveniment rutier.
 
Inițial, nici urmă de șofer. Acesta a fost identificat repede, dar susține că nu l-a omorât el pe bărbat.
 
Trupul bărbatului plin de sânge a fost zărit de câțiva localnici care au sunat la 112. Omul nu mai respiră însă.
 
El a fost găsit mort pe mijlocul drumului, iar la câteva sute de metri polițiștii au descoperit și o mașină, așa că au toate motivele să creadă că este vorba despre un accident rutier cu fugă de la față locului.
 
„Aflându-se întins pe carosabil, bărbatul a fost călcat efectiv cu roțile din partea dreaptă de un autovehicul. Urmează să stabilim împrejurările în care persoană a ajuns să fie întinsă pe carosabil", a declarat comisarul Ciprian Sobaru, de la Serviciul Rutieră Constanța, citat de stirileprotv.ro.
 
N-a durat mult și oamenii legii au descoperit și o mașină, abandonată la câțiva metri de locul în care a fost găsit mort bărbatul.
 
Polițiștii l-au identificat repede și pe șofer. Acesta a recunoscut în cele din urmă că a trecut cu mașină peste un om. Dar a susținut că victimă era întinsă pe șosea și nu a observat-o. Ar fi plecat de la față locului, spune bărbatul, pentru că intrase în stare de șoc.
 

Anchetatorii iau în calcul și variantă că victimă a fost lovită de un alt autoturism. Între timp, și șoferul care a recunoscut că a dat peste bărbat cu automobilul este cercetat penal, pentru că nu a anunțat incidentul la poliție.


Sursa: stirileprotv.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.