Atenție, români! Există unt fals în magazine!

 
Între pachetele de unt, așezat frumos pe raft, găsim… Untarul. Ei bine, acest produs pare menit să indusă clienții în eroare prin ambalajul său. Cei de la agriintel.ro atrag însă atenția că ”Untarul” nu este ceea ce cred majoritatea celor care îl pun în coșul de cumpărături!!
 
Deși este pus lângă pachetele de unt, locul Untarului ar trebui să fie între cutiile de margarină vegetală, întrucât 70% din conținutul acestui produs nu a atins laptele. Așa încât, putem spune că avem de-a face cu o păcăleală, deoarece este pus special lângă produsele de unt pentru a fi vândut ca un produs lactat în adevăratul sens al cuvântului.
 
Se pare însă că problema untului fals a ajuns, săptămâna aceasta, pe masa Guvernului. Confirmarea vine chiar de la Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.
 
După ședința săptămânală a Executivului, șeful de la MADR a anunțat că s-au găsit soluții pentru ca produsele care înșală românii să nu mai aibă loc la raft lângă produsele care respectă rețeta tradițională, însă trebuie să mai avem răbdare până când va fi adoptată noua Lege a supermarketurilor. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.