Aurelian Marin este noul preşedinte al ANAT

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) are, de aseară, un nou preşedinte. Aurelian Marin, până acum președinte pentru regiunea de sud-est în cadrul Asociației este noul şef ANAT.
 
La fotoliul de preşedinte, o funcţie onorifică şi neretribuită au candidat trei proprietari de agenţii de turism – constănţeanul Aurelian Marin, Dan Anghelescu şi Andrei Răzvan Nacea.
 
Prioritățile lui Aurelian Marin, aşa cum declara în urmă cu câteva zile la Radio Constanţa se referă la rezolvarea problemelor care țin de asigurările de faliment și insolvență ale agențiilor de turism, acordarea tichetelor de vacanță și pregătirea continuă a personalului din turism.
 
Managerul general al agenţiei de turism Paradis din Constanţa, Aurelian Marin, are o experienţă de aproape 20 de ani în industria turismului. El este şi preşedintele Grupului de Lucru pentru Codul de Etică, membru în Comisia de Etică şi în cea de Marketing Intern.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dumitru Luca a fost reales președinte ANAT. Care este componența noului Consiliu Director

15 Apr 2022 1418

Intalnire ANAT cu agentiile de turism din regiunea sud-est

09 Dec 2015 1515

Aurelian Marin, preşedintele ANAT „În medie, un turist ar trebui să cheltuiască 600 de lei pentru şase nopţi petrecute la mare“ (document)

26 Mar 2015 3222