Autoremorcă furată, descoperită în Tuzla de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă o autoremorcă marca Bender, declarată furată de autorităţile din Germania.
 
La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate, în urma căreia au identificat, în localitatea Tuzla, o autoremorcă marca Bender despre care exista informaţia că este furată.
 
În urma finalizării verificărilor, s-a stabilit faptul că autoremorca în cauză, folosită de românul C.C., în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, este căutată de autorităţile din Germania, fiind declarată furată din data de 26 martie 2016.
 
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat vehiculul, evaluat la aproximativ 2.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 1 Cod Penal.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.