Autoturism cu certificat de înmatriculare fals, descoperit în PTF Ostrov

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în PTF Ostrov un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean român, care a prezentat la control un certificat de înmatriculare susceptibil a fi falsificat.

Astfel, ieri, în jurul orei 10.30, în PTF Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Lucian G., în vârstă de 29 ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf cu numere de Bulgaria.

În urma verificărilor a rezultat faptul că unul dintre documentele autoturismului, certificatul de înmatriculare, este susceptibil a fi falsificat.
Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Călăraşi, a declarat că a achiziţionat autoturismul în cauză fără a cunoaşte faptul că documentul este fals.
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 320, alin. 1, respectiv art. 323 din Codul Penal.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.