Autoturism Lancia furat din Italia, descoperit la Tulcea

 
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în judeţul Tulcea un autoturism marca Lancia Delta, condus de un cetăţean român, care era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia.

În data de 20.06.2015, în jurul orei 10.30, poliţiştii de frontieră au desfăşurat în zona de competenţă o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat un autoturism marca Lancia Delta cu numere de Italia, care era căutat, în vederea confiscării, de către autorităţile italiene din data de 16.03.2011.

Conducătorul auto, cetăţeanul român P.A.M., în vârstă de 20 ani, domiciliat în judeţul Tulcea, a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietarul autoturismului, un alt cetăţean român domiciliat în judeţul Constanţa, fără a cunoaşte faptul că autoturismul era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, în valoare de aproximativ 15.000 lei, la sediul Serviciului Poliției de Frontieră Tulcea pentru continuarea cercetărilor şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autoturism furat în urmă cu patru ani din Italia, descoperit la Tulcea

23 Jun 2015 1869