UPDATE.Avarie ENEL Aeroportul Mihail Kogălniceanu, fabrica de lactate Dorna şi mai mulţi abonaţi, afectaţi

Reprezentanţii RAJA informează că, în cursul acestei seri - 31 ianuari, în jurul orei 17.00, în urma unei avarii Enel la liniile de alimentare cu tensiune, staţia de pompare şi tratare Cota 20 Ovidiu a rămas fără curent electric. Din acest motiv s-a sistat furnizarea apei către abonaţii deserviţi.
 
Astfel, au rămas fără apă consumatorii: Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, fabrica de lactate Dorna, unităţile militare din zona, toate blocurile de la intrarea în localitatea Mihail Kogălniceanu, precum şi abonaţii din satul Oituz.
 
“Imediat au fost anunţaţi reprezentanţii Enel, care au dat asigurări că vor remedia avaria în aproximativ 3 ore. Asigurăm toţi consumatorii afectaţi de lipsa apei din cauza disfuncţionalităţilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia avaria şi vor realimenta cu energie a staţia de pompare.”, se arată într-un comunicat remis azi redacţiei.

UPDATE, ora 19.45

În jurul orei 19.00, echipele Enel au remediat avaria şi staţia de pompare Cota 20 Ovidiu a fost alimentată cu energie. Imediat s-au pornit pompele şi s-a reluat alimentarea cu apă a abonaţilor afectaţi. La ora actuală, consumatorii: Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, fabrica de lactate Dorna, unităţile militare din zona, toate blocurile de la intrare în localitatea Mihail Kogălniceanu, precum şi abonaţii din satul Oituz au apă la presiuni normale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța Se oprește apa în zona industrială a orașului Ovidiu

02 Apr 2024 522

Se oprește apa în zona industrială a orașului Ovidiu pentru lucrări

01 Apr 2024 453

RAJA Constanța Se oprește apa în zona industrială a orașului Ovidiu!

18 Mar 2024 586

Avarie Enel la stația de pompare Caragea-Dermeni din Ovidiu, judeţul Constanţa

05 Nov 2018 1644

Se opreşte furnizarea de energie termică în Piaţa Ovidiu

25 Jan 2017 1781

Fără curent și fără apă! Mai multe cartiere constănțene rămân fără apă

06 Jan 2017 2767

UPDATE Sute de constănţeni au rămas fără apă. Avarie Enel

27 May 2014 1901