Avea 22 de ani și rădăcini româneşti. A cunoscut succesul, însă pentru scurt timp. Un necunoscut i-a furat tot! (video)

Suspectul care a împușcat-o pe cântăreața Christina Grimmie, cunoscută pentru participarea sa la emisiunea „The Voice”, a călătorit din altă parte a Floridei special pentru a o omorî pe solistă, a declarat un poliţist din Orlando.
 
Grimmie, o tânără de 22 de ani, a devenit cunoscută după participarea la celebrul concurs ”The Voice”. Ea a fost împușcată mortal, aseară, de un bărbat necunoscut în timp ce dădea autografe după ce susținuse un concert în centrul orașului Orlando.​ Fosta concurentă a emisiunii "The Voice", a cărei străbunică era de naţionalitate română, a decedat după ce a fost împuşcată în cap.
 
După ce a împuşcat-o, criminalul, rămas deocamdată necunoscut, s-a sinucis tot prin împuşcare după ce fratele Christinei l-a abordat, probabil pentru a preveni eventualele acuzaţii după împuşcarea solistei şi moartea ei. Christina a fost dusă la un spital din apropiere, unde la scurt timp a fost declarat decesul ei.
 
Într-o nouă conferinţă de presă, şeful Poliţiei din Orlando, John Mina, a revenit şi a susţinut că din datele lor nu pare totuşi că ar fi venit special să comită crima. Asta au realizat într-un timp atât de scurt... Presa internaţională a acordat spaţii largi tragediei.

Cu toate astea, toată lumea se întreabă cum a fost posibil ca atacatorul să aibă o armă asupra lui. Şi dacă tot nu avea de gând să o omoare, cum de avea armă asupra lui? Videoclipul ce urmează este făcut de Christina înainte de a intra în scenă.

În 2014, Grimmie a participat la cel de-al şaselea sezon al competiţiei muzicale The Voice, terminând pe locul al treila. Adam Levine a anunţat în finală că în ciuda rezultatului, o invită să semneze un contract cu casa sa de discuri, 222 Records. Şi Justin Bieber şi Lil Wayne au susţinut-o pe Grimmie în timpul spectacolului iar Lil Wayne a invitat-o să semneze cu casa sa de discuri, Young Money Entertainment.

Citeşte şi O cântăreaţă a murit, după ce a fost împușcată la un concert de-al ei!

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poliţia l-a identificat pe ucigaşul cântăreţei Christina Grimmie

12 Jun 2016 2057

O cântăreaţă a murit, după ce a fost împușcată la un concert de-al ei! (video)

11 Jun 2016 3005