Averea unui fost ofiţer al Poliţiei de Frontieră Constanţa, cercetată de autorităţi Dragoş Dinescu, sub lupa ANI

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 173.550 lei (aproximativ 41.322 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu soția de către Dragoş Dinescu, fost ofițer principal în cadrul Poliţiei de Frontieră Constanța în perioada 2009 - 2011.

ANI anunţă că a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanța în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Dragoş Dinescu împreună cu soția, în perioada exercitării funcției publice.

Dragoş Dinescu a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.