Avocatul Gheorghe Piperea a demisionat din funcția deținută la Guvernul României. Decizia după ce a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Avocatul Gheorghe Piperea a decis să demisioneze din funcția deținută în Guvernul României. Decizia a fost publicată pe contul său de Facebook.

”Am decis sa imi inaintez demisia din functia de consilier onorific al premierului, care a fost de acord.
Motivul este ca nu vreau sa acaparez atentia publica si sa deviez, chiar si pentru cateva ore, programul administratiei. Mai importante si urgente sunt codul fiscal si dezbaterea relativa la legile justitiei. Plus conditiile economice setate in laboratoarele financiar-bancare, conditii care se anunta a fi aspre in 2018.
Precizez ca nu premierul si nici vreun membru al partidelor de la guvernare mi-au cerut demisia. Initiativa mi-a apartinut.
Cine si-a imaginat ca sunt manipulabil, s-a inselat.
Raman acelasi” - este mesajul transmis pe Facebook de avocatul Gheorghe Piperea. 

Decizia de a renunța la funcția deținută în Guvern vine după ce în cursul de astăzi avocatul ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea. 

”Oare cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om, haituit acum de sistemul care pana acum l-a protejat si i-a fost partener? De ce nu demisioneaza dl Dragnea, pentru a putea sa-si "probeze nevinovatia" si, in plus, sa demonstreze cu glorie ca prezumtia de nevinovatie merita salvata chiar isi in cazul politicienilor? Nu de alta, dar suntem ca intr-o colivie. Cam de mult timp” - a postat avocatul Piperea pe Facebook. 



Sursa foto: Facebook/Gheorghe Piperea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. Se dezbat probleme de interes național (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 860

Planul urbanistic general (PUG) al Capitalei, anulat de tribunal. „Impactul asupra pieței imobiliare și bancare este enorm“

25 Jun 2022 1365

Avocatul Gheorghe Piperea îi îndeamnă pe români să nu se autorecenzeze ”Așteptați recenzorul, puneți-l la treabă, că de aia e plătit din bani publici”

15 May 2022 8649

Candidatura lui Piedone, din nou, contestată

27 Apr 2016 1932

Lista cu susținătorii lui Piedone conținea nereguli

20 Apr 2016 1732

Piedone nu se lasă. Va iniția o nouă campanie de strângere de semnături

20 Apr 2016 1562