Azi, un nou termen Fosta conducere a Universităţii Ovidius, judecată pentru luare de mită

În această dimineaţă, Tribunalul Ilfov va redeschide dosarul în care Tiberius Dănuţ Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, este judecat în arest la domiciliu, pentru luare de mită şi folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. În această cauză sunt judecate şi Gabriela Stanciu, fostul prorector al universităţii, bănuită de luare de mită şi de folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, şi Lucica Toader, persoană fără calitate specială. În sarcina acesteia s-a reţinut infracţiunea de dare de mită.

În acest context amintim că Gheorghe Ţarălungă, profesor universitar doctor la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, disciplina Farmacologie, Farmacoterapie, Farmacie Clinică, colonel în rezervă, fostul decan al Facultăţii de Farmacie, denunţătorul în dosarul lui Epure, a fost reţinut aseară de procurorii DNA Constanţa, pentru luare de mită. Azi, Ţarălungă va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Conform DNA, ieri, „Faloutsos Evangelos i-a oferit inculpatului Ţarălungă Gheorghe suma de 200 euro, în biroul său de la sediul Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, în scopul de a-l promova, în condiţii nelegale, la disciplina Farmacie clinică din anul V de studii. În aceeași zi s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tiberius Dănuţ Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, termen la Tribunalul Ilfov! Cere revizuirea dosarului în care a fost condamnat

17 Oct 2023 1240

Dănuţ Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, contestă decizia de concediere

01 Feb 2017 3931