Băgat în arestPoliţist pălmuit, uniforme rupte şi autospecială distrusă

Azi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au pus în mişcare acţiunea penală şi au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpatul  N.C,cercetat sub aspectul a două infracţiuni de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, trei  infracţiuni de distrugere şi o infracţiune de lovire sau alte violenţe.

În sarcina acestuia s-a reţinut că în noaptea de 26 august, în jurul orei 01.10, a ameninţat şi a lovit cu palma peste faţă partea vătămată B.Ş, organ de poliţie în cadrul Oraşului Murfatlar şi a rupt uniforma de poliţist a părţii vătămate T.C.M, din cadrul Serviciului Poliţiei Locale, în timp ce aceştia se aflau în exerciţiul atribuţiilor de serviciu. Totodată, cu aceeaşi împrejurare, acesta a adus distrugeri autoturismului de serviciu al organelor de poliţie inscripţionat cu însemnele Poliţiei Locale Murfatlar,a adus distrugeri gardului şi căruţei părţii vătămate S.B, a provocat distrugeri la casa părţii vătămate N.M şi a lovit cu un par în zona capului pe partea vătămată S.B, cauzându-i acesteia leziuni care au necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale. Prin aceste  manifestări s-a adus atingere bunelor moravuri provocând scandal public şi a tulburat liniştea publică în localitatea Murfatlar.

Totodată, s-a dispus  punerea în mişcare a  acţiunii penală şi reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpatele N.N şi N.C, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice,reţinându-se ca stare de fapt că,la data de 26.08.2013,împreună cu inculpatul N.C,  au adus distrugeri la casa părţii vătămate N.M şi s-au dedat la manifestări prin care s-au adus atingere bunelor moravuri provocând scandal public, cauzând prin conduita lor o stare de panică şi insecuritate în rândul comunităţii.
De asemenea, s-a dispus  punerea în mişcare a  acţiunii penală şi reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpaţii N.V.C, M.G, D.S.V, C.M.A şi C.C.L,cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, reţinându-se că  în noaptea de 26.08.2013, au folosit bâte,săbii şi cuţite, provocând scandal public, tulburând liniştea publică din localitatea Murfatlar.
În cursul zilei curente a fost  sesizată Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pentru o perioadă de 29 de zile.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Femeie agresată sexual într-o ambulanţă SMURD! Fost paramedic condamnat

29 Mar 2024 395

Arestare în Tulcea! Femeie acuzată de viol și pornografie infantilă

25 Mar 2024 688

Atenție, detalii cu puternic impact emoțional! Crimă într-un hotel din Mangalia! Prima ședință de judecată cu ușile deschise (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 1078

DNA a trimis în judecată un șofer! Dare de mită, ultraj, distrugere și amenințare

25 Mar 2024 395

(VIDEO) Patru persoane trimise în judecată de DNA Constanța, menținute în arest preventiv! Decizia nu este definitivă

23 Mar 2024 676

Avocat din Baroul Ialomița, trimis în judecată de procurorii DNA

22 Mar 2024 443

DGAPrahova/Agent de poliție cercetat în stare de arest la domiciliu pentru luare de mită

21 Mar 2024 283

Tâlhărie în Medgidia! Un tânăr de 16 ani și un bărbat, reținuți. Victima, un bărbat de 69 de ani

13 Mar 2024 628

Crimă într-un hotel din Mangalia! Procesul începe la finele lunii

10 Mar 2024 613

Petrof Paul, fostul șef al Vămii Constanța Sud Agigea, directorul Vămii București, rămâne în arest!

06 Mar 2024 577

Curtea de Apel Constanța, decizie definitivă pentru Stelian Tocia și Apostol Cristian Ionuț (MINUTA)

27 Feb 2024 583

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, rămâne în arest la domiciliu

27 Feb 2024 449

UPDATE - Tribunalul a respins eliberarea Tragedia de la 2 Mai, pe masa Tribunalului Constanța! Matei Vlad Pascu, principalul suspect, vrea să fie liber (FOTO+VIDEO)

27 Feb 2024 1524

Matei Vlad Pascu, suspectul principal din tragedia de la 2 Mai, cere eliberarea, la Tribunalul Constanța

26 Feb 2024 831

Tribunalul Constanța i-ar elibera din arest pe Stelian Tocia și pe Apostol Cristian Ionuț, din dosarul DNA Constanța

23 Feb 2024 1037