Bărbat trimis în judecată după ce şi-ar fi ucis soţia în bătaie. Suspectul a dormit în casă cu cadavrul victimei

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatului MAGAZIN GHEORGHE, cercetat în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
 
Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situație de fapt:
 
Inculpatul Magazin Gheorghe s-a căsătorit cu persoana vătămată M.V. în anul 1971.
 
Atât persoana vătămată cât și soțul său s-au obișnuit să consume, de mai mulți ani, cantități mari de băuturi alcoolice. Pe acest fond între cei doi soți au existat în decursul timpului nenumărate incidente și altercații violente, care au fost observate și auzite de vecinii acestora din comuna Dumbrăveni, însă nici părțile implicate și nici vecinii lor nu au adus aceste fapte și la cunoștința lucrătorilor de poliție.
 
La data de 23 septembrie 2017, la fel ca și în alte ocazii, persoana vătămată M.V. a consumat pe tot parcursul zilei cantități mari de băuturi alcoolice în mai multe localuri publice din comuna Dumbrăveni, iar spre seară, fără a se putea stabili ora exactă, s-a deplasat la domiciliu unde a continuat să consume o cantitate nedeterminată de băuturi alcoolice.
 
Deosebit de aceasta și inculpatul Magazin Gheorghe a consumat cantități mari de băuturi alcoolice, împreună cu diverse persoane din comuna Dumbrăveni. În jurul orelor 21:00 — 21:30 inculpatul se deplasa spre domiciliu fiind în stare avansată de ebrietate.

Din cercetări a rezultat că după ce a ajuns acasă, Magazin Gheorghe a început să se certe cu victima.
 
Din probatoriul administrat a rezultat că inculpatul Magazin Gheorghe a exercitat multiple acte de violență cu mijloace (pumni, picioare) și corpuri contondente dure asupra victimei în curtea imobilului comun din localitatea Dumbrăveni, după care a târât corpul victimei în interiorul locuinței. Cel mai probabil decesul acesteia a survenit în casă. Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că deși și-a dat seama că actele sale de violență au condus la decesul victimei, inculpatul s-a culcat în aceeași încăpere cu aceasta, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit.
 

Din cercetări a rezultat că incidentul din noaptea respectivă s-a desfășurat pe parcursul mai multor ore, fiind auzite zgomote, țipete, strigăte de ajutor la orele 21:00 la orele 22:00 precum și în jurul orelor 02:00-03:00.
 
În dimineața zilei de 24 septembrie 2017 inculpatul s-a trezit și a observat în mijlocul camerei de locuit cadavrul soției sale, a aprins becul din curte în semn de doliu, după care s-a deplasat la un bar din localitate unde a consumat o cantitate mare de băuturi alcoolice, a revenit la domiciliu și abia apoi a informat diverse persoane despre decesul soției sale.

 
Conform concluziilor medicului legist care a efectuat autopsia victimei, moartea a fost violentă și s-a datorat șocului traumatic și hemoragic survenit în evoluția unui politraumatism cranio-facial, toraco-abdominal și al membrelor, prin lovire cu și de corpuri dure și asfixiei mecanice prin obstrucția căilor respiratorii cu vomismente în condițiile politraumatismului. Analizele toxicologice au pus în evidență o alcoolemie de 2,80 g ?.
 
Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare, Tribunalului Suceava.
 

"Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție"  - au precizat procurorii.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana, tânăra suspectată că și-ar fi ucis prietena este nemulțumită de prima condamnare

18 Apr 2024 404

București După aproape 33 de ani de la teribila crimă - Bărbatul urmărit internațional, adus în țară pe 23 aprilie

17 Apr 2024 548

Editorial Părinții cu copii în rame!

12 Apr 2024 547

„Sânge rece“ Crimă într-un hotel din Mangalia! Judecătorii motivează sentința în cazul tinerei băgată în geamantan și apoi abandonată în parc

11 Apr 2024 629

Justiție Constanța Crimă la Mangalia! Prima condamnare - 15 ani şi 3 luni

10 Apr 2024 803

Crimă în Mangalia! Tânără ucisă şi băgată într-un geamantan. Azi, pronunțarea la Tribunalul Constanța

10 Apr 2024 652

Scene demne de „Final destination“, la Cogealac! Judecătorii din Constanța au dictat 70 de ani de închisoare. Pedepse definitive (VIDEO)

03 Apr 2024 1044

UPDATE Șocant în Constanța! O femeie agresată de un bărbat în cartierul Tomis Nord (FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 2718

Avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, declarații în dosarul crimei din Mangalia! (VIDEO)

26 Mar 2024 659

UPDATE. Imaginile durerii la Tribunalul Constanța! Mătușa Alinei, tânăra ucisă la Mangalia, strânge la piept poza copilei (FOTO+VIDEO)

26 Mar 2024 1022

Atenție, detalii cu puternic impact emoțional! Crimă într-un hotel din Mangalia! Prima ședință de judecată cu ușile deschise (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 1215

Ce spune avocatul Adrian Cuculis Crimă într-un hotel din Mangalia! Se cere schimbarea încadrării juridice

11 Mar 2024 1741

Crimă într-un hotel din Mangalia! Procesul începe la finele lunii

10 Mar 2024 759

Crimă în Mamaia! Când se va pronunța Tribunalul Constanța

10 Mar 2024 1026

Scene șocante la Drobeta Turnu Severin! O adolescentă, înjunghiată pe stradă de un tânăr de 16 ani

23 Feb 2024 831