Bărbatul ce a bătut o femeie în Mamaia în 2015 a ajuns pe mâna polițiștilor într-un alt dosar. Acum este vorba de tentativă de omor

Nu știm dacă vă mai amintiți de Daniel Emanoil Chatzakis. Ei bine, în cazul în care nu vă mai aduceți aminte de acest tânăr vă spunem că anul trecut, undeva prin luna august, a fost filmat în timp ce scuipa şi bătea o femeie pe plajă în staţiunea Mamaia. La scurt timp după ce a intrat în atenția polițiștilor, omul a susținut că a fost doar pentru moment nervos din cauza tonului femeii, dar și-a cerut scuze. Chatzakis a fost amendat atunci de poliţiştii constănţeni, după ce a fost filmat în timp ce o pălmuia şi o scuipa pe turista respectivă, pentru că femeia îşi aşezase prosopul în faţa şezlongului pe care acesta stătea.
 
Surpriză astăzi, când Daniel Emanoil a fost ridicat de poliţiştii bucureşteni alături de unchiul său şi alţi trei prieteni, într-un dosar în care se fac cercetări pentru tentativă de omor. Informațiile nu sunt oficiale, ci au fost aflate pe surse din Poliţia Capitalei.

În noiembrie 2015, potrivit sursei citate, în urma unei şicanări în trafic între unchiul său, de profesie taximetrist, şi un alt conducător auto, Daniel Emanoil şi alţi trei prieteni de-ai săi au mers la locul incidentului şi "l-au agresat fizic pe celălalt participant la trafic, lovindu-l în mod repetat cu obiecte contondente, tăietor-înţepătoare şi chiar un autoturism."
 
Pentru prinderea lor, poliţiştii bucureşteni au făcut astăzi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, patru percheziţii şi au pus în executare 13 mandate de aducere. Ei sunt audiați la sediul Poliției capitalei.
 

Peste 60 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat patru percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi au pus în executare 13 mandate de aducere într-o cauză de tentativă de omor.
 
În fapt, în luna noiembrie a anului 2015, în urma unei şicanări în trafic între doi conducători auto, unul dintre şoferi a cerut sprijin de la mai mulţi apropiaţi şi l-au agresat fizic pe celălalt participant la trafic, lovindu-l în mod repetat cu obiecte contondente, tăietor-înţepătoare şi chiar cu un autoturism. Persoanele identificate şi implicate în această cauză vor fi conduse pentru audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente.
 
Întreaga acţiune beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de suportul inspectoratelor de poliţie judeţene Maramureş şi Constanţa.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Mihai

30 Jun, 2016 20:10

O sa scape basma curata, pe motiv ca nu prezinta pericol public:)

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.