Birou de Conducere nou în Liga Studenţilor a Universităţii Maritime din Constanţa

Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa a desfășurat în data de 25 mai Adunarea Generală pentru stabilirea noului Birou de Conducere. Astfel pentru funcţia de preşedinte a fost ales pentru a doua oară Georgel Albina-Dumitru, student al Facultăţii de Navigaţie şi Transport Naval anul IV, care în mandatul precedent ocupase tot funcţia de preşedinte.

Tot în cadrul alegerilor de luni a fost ales pentru funcţia de vicepreşedinte Alexandru Halic, iar ca Secretar General Adelina Băloi. Ca Directori de Departamente au fost aleşi următorii studenţi: Croitoru George (Departamentul Proiecte), Geani Guta (Departamentul IT), Cosmin Manole (Departamentul Relatii cu Publicul), Șerban Chelu (Departamentul Financiar), postul de Cenzor fiind ocupat de George Radu.

La începutul anului 1990, un grup masiv de studenţi saturaţi de politicile Academiei Navale, cu lideri dezinvolţi şi încărcaţi cu foarte mult „tupeu” au ocupat cu forţa clădirea hotelului partidului şi au declarat „Noi de-aici nu plecăm, aici vrem să facem marină civilă!”. Apoi lor li s-au alăturat şi profesori. Aşa studenţii au dat viaţă Institutului de Marină Civilă. Acesta a fost primul dar şi cel mai important pas pe drumul pe care astăzi se află Universitatea Maritimă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.